Hvordan å reparere en lekk toppakning

 Se eksos hvit røyk eller vann i olje på bilen din? Dette kan være et tegn på at du har en lekker toppakning. Bilen leder pakning er plassert mellom sylinderhodet og motoren. Toppakning lekkasjer forårsakes vanligvis av hode pakninger blåser i bilen. Dette kan være svært vanskelig å fikse hvis du ikke er en erfaren mekaniker. Hele prosessen krever kjennskap til motordeler og reparasjons biler. De fleste mennesker er forvirret med hensyn til hvor de skal begynne å reparere lekkasjen når de oppdager problemet, men enkelte indikatorer kan sette deg på veien til å reparere den.

 Ting du trenger

 Nøkkel

 gummihammer

 Barberblad

 Regel

 Utskifting toppakning

 Momentnøkkel

 Tørr klut

 Instruksjoner

 Åpne panseret av bilen og koble fra batteriet på bilen din ved å fjerne kabelen med en skiftenøkkel. Dette vil hindre elektrisk støt mens du reparere toppakning.

 Sjekk boltene som finnes på forsiden av toppakning. Fjern disse boltene ved å løsne dem med hendene og fjerne hodet cover, tappe en gummihammer over området der den berører topplokk pakning.

 Skrap pakningen ved hjelp av et barberblad, slik at den gamle toppakning faller inn i motoren. Bruk en linjal for å sikre at forseglingen dekselet forblir rett.

 Plasser den nye pakningen på høyre motor eksponering og justere omslaget til hodet på toppen av fyllingen. Stram boltene med en momentnøkkel, etter noten spesifisert i bil manualen. Bruk et sikksakk mønster når du strammer boltene for å sørge for at de er like stramt.

 Sjekk selolje og endre den om nødvendig. Tørk overflaten med en tørr klut for å kvitte seg med olje sølt før du kobler ut batteriet av bilen motoren.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha