Hvordan å reparere gasstanken på en motorsykkel

 motorsykkel gasstanker er svært lik gasstanker til biler, men lettere å få tilgang. Reparere en gasstank må gjøres forsiktig, på grunn av farene forbundet med et slikt brannfarlig væske. Etter reparasjoner, vil den perfekte endt arbeid krever mindre kosmetiske arbeidet også.

 Ting du trenger

 Strøm Sander

 Top-korn sand papir

 Medium korn sandpapir

 Bondo kitt eller glassfiber

 Plastskrape

 Primer

 Paint

 Spray maling pistol

 Instruksjoner

 Fjern gasstanken. Du må fjerne ventilene og sørge for at tanken er helt tom. Pass på at hetten har ingen sprekker i den. Se deg rundt tanken for å se om du kan finne skaden.

 Tanken fylles med vann. Se etter dråper vann for å finne lekkasjer som kan eksistere. Du kan også se etter lekkasjer ved å fylle tanken med trykkluft. Sett på lokket og sjekk luft kan unnslippe.

 Sand hullet eller sprekk rundt lekkasjen. Sand området rundt lekkasjen med en elektrisk slipemaskin med høy-sandpapir. Når glatt, gjelder Bondo kitt eller glassfiber. La kitt tørke helt, deretter sand til glatt.

 Rene bulker eller riper i bensintanken. Sand dem til nesten helt glatt. Rengjør med såpe og vann. Bruk nok mastic eller Bondo, fylle sprekken eller bulk. Bruk en plastskrape for å glatte, etterlot seg en bit av kitt på kantene av sprekken eller bulk. La tørke helt og forsegling.

 Sand ut massen med en elektrisk slipemaskin. Det er lurt å sand før du har den form og mykhet du ønsker. Det kan være lurt å jobbe med en rekke sandpapir kornet glass.

 Spray maling primer over noe område som sealer på den. La primeren tørke og male flere lag. Igjen, flere lag med maling og tørke mellom strøkene.

 Erstatte gasstanken. Kontroller at alle ventiler er på plass. All sparkel, grunning og maling bør tørke før du setter gassen i tanken.

 Hint

 Hvis lekkasjen ser ut til å være en stor, ville konsultere en profesjonell være en klok beslutning.

 Noen små humper og sprekker ikke er følsomme nok til å bry seg med kitt og sliping. Primære Flere lag kan bidra til å skjule feil.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha