Hvordan å reparere undersiden av et gulv Camper

 Camping under et gulv som er kjent av bransje begreper som boarding magen, magen og nederste brettet. Dekkmaterialet beskytter undersiden av gulvet i isolasjonen forringelse, fuktighet og innløpet til oppføring av skadedyr. Beleggmaterialet som brukes for å dekke undersiden er blant annet kjent som vikle magen lukkebladet og nedre feste. Beleggmaterialet er vanligvis enten polyetylen eller aluminium fordi de er fleksibel, lett og enkel å bruke. Når undersiden av en bobil er skadet, er reparasjon et enklere alternativ erstatning.

 Ting du trenger

 Repair Tape

 Ren klut

 Wash Solution

 White spirit

 Utskifting isolasjon - valgfritt

 Varmekilde

 Instruksjoner

 Inspisere undersiden av din campingvogn og merk noen perforering, tårer små hull. Finn ut om skaden er bare overfladisk til nedre plate materiale eller isolasjonsmaterialet ovenfor den trenger også reparasjon. Vær spesielt oppmerksom på eventuelle tegn på at gnagere eller insekter kan ha kommet inn i bunnen.

 Fjern alle skadedyr i henhold til sikker praksis. Hvis du oppdager et reir av veps eller andre insekter indikasjoner, bruk en patentert spray i henhold til produsentens instruksjoner. Hvis du finner tegn til oppføring av gnagere, for eksempel avføring eller reirmateriale eller hull i isolasjonen, ta kontakt med lokale myndigheter for å få råd og henvisning til spesialister som behandler problemet for deg.

 Bruk en egnet reparasjons bånd sheeting materiale for små hull og punkteringer. Oppussing butikker selger spesialitet bånd for polyetylen og aluminium som fungerer på samme måte: ved å skrelle en barriere stripe bort fra bandet, som aktiverer et spesielt lim, og deretter sette plasteret på plass og aktiveres med varme . Prosessen er mye som å bruke en bandasje.

 Rengjør det umiddelbare området rundt skaden. Bruk en løsning / vann oppvaskmiddel, skyll med rent vann, og tørk. Neste gni en stripper ikke-nedbrytbare slik som white spirit på området med en ren klut og la tørke. Hvis isolasjonen er fraværende over skadestedet, utskifting ved hjelp av en glassfibermatte.

 Klipp et stykke reparasjon tape overlappende skade av en tomme på alle sider. Påfør plasteret ved å stikke den klebende side av arket med bakken slik at den fullstendig tette hullet eller rive. Bruke varme til arbeidsstykket i henhold til produsentens anvisninger, ved hjelp av en hårføner eller varmepistol på sitt kaldeste innstilling.

 Hint

 Rogue fiber isolasjon er ekstremt irriterende. Hvis du må bytte isolasjon, bruke verneutstyr, inkludert hansker, solbriller og en skjorte med lange ermer.

 Vær forsiktig med å bruke for mye varme når du oppretter lappen, noe som kan forårsake skade på polyetylen rundt i rommet.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha