Hvordan å reversere en telefonsamtale

 En omvendt kostnad eller samle samtale kan være en livredder hvis du sitter fast uten en mobiltelefon eller endring for en telefonkiosk. En omvendt kostnad samtalen koster deg ingenting å gjøre, regningen blir sendt til personen i den andre enden, så lenge det aksepterer kravet. Du kan lage en reverse charge anrop fra fasttelefoner. Du kan ringe og koble en motsatt ladning i løpet av sekunder.

 Instruksjoner

 Plukk opp og ringe "0"

 Vent til operatøren å møte eller lytte til de automatiserte instruksjonene for å plassere en omvendt kostnad samtale. Dersom en aktør svar, forklar at du trenger å gjøre et omvendt kostnad samtale.

 Slå nummeret du ønsker å ringe når du blir bedt av automatisert tjeneste. Hvis en operatør er på linjen, sier nummeret du vil ringe.

 Registrer ditt navn. Slik at personen du ringer for å se hvem som ringte, vil et opptak av navnet ditt bli spilt på telefonen før han bestemmer seg for å godta eller avvise anklagene.

 Vent med å være tilkoblet. Det kan ta noen sekunder før samtalen å koble mens personen i den andre enden godtar anklagene.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha