Hvordan å samle din dom i Colorado

 Innhenting av en penger dom i en rettssak er ikke det siste steget mot oppgjør av en sak. Betaling må være mottatt for beslutningen om å bli gjengitt finalen. I tilfelle du ønsker å samle på en pris laget til deg, må prosessen være innlevert for å sikre betaling av den personen eller enheten som skylder deg penger. Forstå at setninger av dommen ikke kan mottas automatisk umiddelbart etter en rettsavgjørelse kan forberede deg for prosessen du må følge for å motta pengene. The State of Colorado gjør dommen awards innsamlingsprosessen lett å forstå.

 Ting du trenger

 Spørsmål lederskap award fra fylket domstol eller distrikt

 Informasjon om debitor

 Instruksjoner

  •  1

 Få en kopi av den endelige dommen i din favør. Spør rettsdokumenter i Colorado distriktet eller fylket som har utstedt den endelige dommen. Lage kopier av papirene og lagre originalene på et trygt sted. Disse dokumenter fra din advokat hvis du bruker.

 2

 Sende et brev direkte til den personen eller enheten som skylder deg penger basert på skjønn. Inkluder en kopi av dommen i brevet. Spesifikt ber om betaling i kroppen av brevet. Ta med din kontaktinformasjon og ta kontakt med advokat hvis du har en. Lagre en kopi av brevet som referanse.

 3

 JDF har et skjema 105 eller 108, også kjent som informasjonsskjema, servert til debitor som skylder deg penger. Få dette skjemaet direkte fra Court of Colorado som tjente forespørselen din og saken. Bruk dette skjemaet som et middel for å få spesifikk informasjon om skyldnere arbeidsgiver og bankinformasjon. forstår det slik at du da vil bruke denne informasjonen til å samle inn penger på noen måte nødvendig. Etter å ha servert med debitor i form med en kopi av rettskjennelse for å sjekke videre sin forpliktelse til å betale deg høre dom.

 4

 Sjekk med Colorado retten at debitor referert avhørene gjennomført registrering av deres arbeid, bank og andre aktiva informasjon. Få en bekreftelse ved å motta en kopi av de skjemaene som vil automatisk bli sendt til deg etter mottak av retten. Kontakt direkte til retten hvis du ikke har mottatt en kopi innen 30 dager etter at skyldneren blir offisielt servert.

 5

 Plassere en lien mot skyldnerens eiendom så rikelig notert på avhørene. Bruk en advokat til fil lien eller slippe av retten som var ansvarlig for filen. Forstå at fast eiendom kan være plassert på innsiden eller utsiden av Colorado og alle eiendommer som tilhører skyldneren er en potensiell avenue for å gjenopprette pengene dommen.

 6

 Send inn en stevning i garnishment mot skyldneren hvis de ikke har nok midler som vist i avhørene. Sende inn et krav mot skyldneren når de ikke har nok penger, sparing eller eiendom for å dekke det totale dommen beløpet de skylder deg. Spør garnishment forelegget arkivert med rettssystemet i Colorado og servert på skyldneren direkte. Forstå at betalt for en dom på denne måten tar tid fordi bare en del av lønn rutine skyldnere vil bli beholdt og sendt til deg som en form for en betalingsplan.

 Hint

 Vær forberedt på å sende inn en bestilling til å utstede en forakt sitat dersom debitor ikke oppfyller og returnere henvendelser ved hoffet. Denne ekstra trinn brukes når skyldneren har unngått å svare på spørsmål om hvordan de skal tilfredsstille sin gjeld.

 Ikke ta noen juridiske forhold for dine egne hender hvis du er usikker eller uklar om denne prosessen.

 Kontakt med en advokat i alle saker som involverer dommer.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha