Hvordan å score kortet

 Kortet gir et snev av luksus til håndlaget gratulasjonskort, håndverk skolen, invitasjoner og brosjyrer brettet. Gi prosjektet et profesjonelt utseende ved å score i hvert brett kartongen før crumpling tykt papir. Resultat papp - det vil skape et innrykket linje for å fungere som en guide for å produsere en skarp sving til høyre - ved hjelp av en kutter utstyrt med en scoring blad eller en stump gjenstand for å generere linjen.

 Ting du trenger

 Regel

 Blyant

 cutter og scoring blad

 Gum

 Musematter, magasin eller selvhelbredende skjærematte

 Mekanisk blyant, smør kniv, et bein mappe eller preging penn

 Cutter Metode

 Mål kartong med en linjal og bruke en blyant for å gjøre en brann, en tomme lang mark der du ønsker å kaste papiret.

 Skifte skjærebladet i cutter bord med en scoring blad.

 Sett papp under klippe arm på kutteren. Plasser papp langs enden av kuttet, til den kant som ligger an mot styreskinnen sikre at papiret er rett.

 Trykk på spaken med en hånd for å kjøre scoring bladet på tvers av kartongen, mens den andre hånden hviler på papir for å hindre den fra å bevege seg.

 Fjern kartong fra klipperen og slette blyantstrek. Brett papp langs linjen og kjøre fingeren over bretten.

 Blunt Object Technology

 Markere kartong med en blyant hvor du ønsker å bøye.

 Plasser papp på en semi-myk overflate, for eksempel en gummi datamaskin musematte, et magasin eller en selvhelbredende skjærematte.

 Hold en linjal på toppen av kartong med en hånd. Linje linjal med blyant mark for å sikre at du har plassert i utkanten av herskeren akkurat der du vil folden å være.

 Kjør en gjenstand som en mekanisk blyant med ryggen hodet, baksiden av en smør kniv, på kanten av et bein mappe eller et metall pekepennen preging langs kanten av linjalen for å markere kartong .

 Slette blyantstrek og brett papp langs dimensjonen linje.

 Hint

 Hvis du finner deg selv å rive kartong med scoring blad du prøver å opprette retningslinjen, redusere mengden av trykket du bruker når du utvikler skiltet på papiret. Du kan også plassere et stykke vanlig å skrive papir på toppen av kartong at du merker det - på papiret vil fungere som en "pute" for scoring blad. Bladet vil alltid markere papp, men ikke rive det.

 Gi både en mer uttalt fold ved å kjøre kanten av et bein mappe å kaste den markerte boksen.

 Ikke prøv å score et dyrt stykke kartong eller et blindkort før du har perfeksjonert teknikken din. Øve med scoring blad eller stump gjenstand på biter av skrap kartong først før du vet hvor mye press for å sette på papiret.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha