Hvordan å sette en alarm Prius

 Alarmen Prius, eller tyverisikring, er systemet et alternativ eller tilbehør tilsatt og ikke standard på alle Prius biler. Alarmsystemet tar mindre enn et minutt å sette og aktivere, og blir utløst hver gang en låst dør åpnes eller låses opp innsiden eller utsiden av bilen. Alle Prius trådløse kontrollere leveres som standard med en panikk enhet som utløser en alarm og blinkende lys i 60 sekunder fra bilen utvendig.

 Instruksjoner

  •  1

 Sjekk at ingen er i bilen, og alle vinduene før du setter alarmen. Dette vil hindre utbrudd av anti-tyveri system uventet.

 2

 Lukke dører, panser og låse alle dører; vil systemet automatisk låses etter 30 sekunder. Se på alarmsystemet varsellampe på dashbordet for å endre et blinkende lys som indikerer at tyverisikringssystem er satt og arbeid.

 3

 Deaktivere eller slå av alarmen ved å låse opp dørene med den trådløse kontrolleren eller mekanisk nøkkel, eller starte hybridsystemet på Prius ved å trykke på "Power" knappen på dashbordet. Alarmen er deaktivert eller stoppe etter noen få sekunder.

 4

 Trykk på knappen med høyttalerikonet i mer enn ett sekund på den trådløse fjernkontrollen for å aktivere panikk alarm utenfor kjøretøyet. Stopp panikkalarm ved å trykke på en knapp på den trådløse fjernkontrollen.

 Hint

 Den panikkalarm er nyttig i situasjoner der du ser noen som prøver å bryte seg inn i bilen eller hvis du trenger nødhjelp.

 Ikke juster Prius tyverisikringssystem med barn i bilen alarmen lyder når døren åpnes fra innsiden.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha