Hvordan å sikre belastning på en stålplate

 Ifølge Commercial Vehicle Safety Alliance, sikkerhetsavgifter på biler er en sak av offentlig sikkerhet, og derfor gjenstand for regulering og en kropp av praksisen med regjeringen industrien. Det er føderale lover som regulerer stål vedlegg for lastere tilhengere. Denne forskriften har blitt satt på plass for å beskytte både kommersielle drivere og andre bilister, og for å beskytte frakt stål sivile tap. Sikkerhet bør alltid vinne når du fester en stål last til en flat seng trailer.

 Ting du trenger

 lastevekt

 Kalkulator

 Lift lastebil med en maksimal lastekapasitet

 Spotter Charge

 dunnasje

 Stål kjeder

 bindemidler av stålkjetting

 Bar kjeden knytte spaken

 Hvordan beregne mange kanaler å bruke til å sikre lasten

 Dele vekten av stålet som skal lastes på hengeren ved 5000. Hvis stålet filler er £ 48 000, så svaret vil være 9,6. Dette tallet svarer til den nødvendige mengde av kjeden, med en score på 5000 pounds av last, for å sikre lovlig stålet på slep. Ti kanaler er det faktiske beløpet nødvendige kanaler.

 Inspiser stål for riktig kombinasjon før den er lastet på hengeren. Be avsenderen om å feste stålbjelker med stålbånd, hvis mulig. Forskning av ståldeler som er ulike former eller størrelser, og be dem om å laste.

 Bestem antall ekstra kanaler vil være nødvendig for å sikre de ulike deler av stål og tilegne om nødvendig.

 Klartilhengervekt Of Steel

 Har garnerings over hele bredden av tilhengeren ved ethvert punkt hvor stålet er ladet.

 Inspiser trailer for skader eller manglende gulvbord eller strukturelle rammen skade. Ikke legg skadede tilhengere.

 Parkere bilen skal lastes i lasteområdet på frakt verftet. Bruk hansker, tå støvler stål, vernebriller og hjelm.

 Direkte lasting for å sikre optimal sikkerhet

 Stå på baksiden av tilhengeren og direkte gaffeltruck operatøren å sentrere belastningen jevnt på begge sider av midtlinjen av tilhengeren.

 Gå til begge sider av tilhengeren og se ned på sidene for å sikre lasten er firkantet og ikke overhengende.

 Gå til siden av tilhengeren foran trucken og kontrollere posisjonen av lasten i forhold til midten av tilhengeren. Spør gaffeltruck operatøren å justere posisjonen, så det er sentrum direkte fra forsiden til baksiden.

 Sikring av stål flat

 Ta en streng på stål støtte alle fem føtter. To krok ender av kjeden for side rekkverk på hver side av tilhengeren. Trekk slakk i kjedene vekselvis på hver side av tilhengeren. Trekk slakk fra den første kjeden til førerens side av hengeren, den andre strengen på passasjersiden, og så videre til baksiden av tilhengeren.

 Hook bindemidler av stålkjetting på begge sider av hver kanal på hver side av tilhengeren. Hvis det er 10 kanaler, slik at det skulle være 20 bindemidler. Inspisere stål i lenker for å sikre at hver brikke er i direkte kontakt med en annen brikke. Hvis det er et mellomrom mellom stykkene strengene vil løsne under transport. Spør truckfører å knuse brikkene sammen med gaffel om nødvendig. Plasser dunnasje under strenger som ikke er i stand til å kommunisere med små eller gratis alle ståldeler i hele lasten.

 Vinsj alle stålbindemidler nedover med en spak bindemiddel kjede krype sidene av kjedet med et relé. Vinsj alle permer i motsatt kjeden. Inspisere lasten for alle andre løse biter av stål og legge til en annen kanal hvis det er nødvendig.

 Hint

 Inspisere stål last i transitt hver 100 miles.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha