Hvordan å skjule en tv med Two Way Mirror

 Når TV-en er slått av, er det ikke noe mer enn en stor mørk utklippstavlen som er i hjørnet av rommet. I stedet for å ha denne store albatross av en enhet, få mest mulig ut av rommet ditt, skjule det fra visningen. Den beste måten å gjøre det på er å bruke dette flotte instrumentet av tryllekunstnere over hele verden: de to-veis speil.

 Ting du trenger

 Flatskjerm-TV

 Veis speil

 Hull i veggen

 Instruksjoner

 Finn et sted å skjule TV-en, som skal være en flat-TV. Det ideelle stedet er en vegg som ikke har nok dybde til å holde en TV. Skjær et hull som er stort og dypt nok for TV og TV'n inne. Pass på at hullet er helt mørkt.

 Ta vare på ledningene er i driften til siden av en annen hull eller bore et hull i bakveggen og kjøre sønn der. Hvordan å skjule sønnen avhenger av hvordan stedet ligger, og hvor forsiktig du vil at hele tingen å se på.

 Installere enten enveis speil eller en vanlig TV-spesialdesignet speil. Sette et speil i en ramme og opp på hullet, ta ekstra vare på at TV kan sees gjennom refleksjon av speilet.

 Slå på TV-apparatet og ta lett på det vil passere gjennom speilet, slik at han kunne bli sett. Når du slår av TV-en, vil speilet reflektere lys, blir reflektert og gjemmer TV-en fra resten av verden.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha