Hvordan å skjule fra Lockscreen klokke

 En funksjon av Apple iPhone er klokken som vises på kameraskjermen når den er låst. Kjent som låseskjermen, viser den tiden og tapte anrop og meldinger til brukeren uten at de trenger å låse opp skjermen og få tilgang til meldinger og ringer applikasjoner. Hvis du har en jailbroken iPhone, noe som betyr at de begrensninger som følger av Apple ble fjernet, er en av måtene du kan tilpasse låseskjermen for å fjerne klokken.

 Instruksjoner

 Lås opp iPhone-skjermen ved å dra markøren på skjermen til høyre. Tilgang til programmet "Cydia", som installeres automatisk når iPhone er jailbroken, og trykk på ikonet for å starte programmet.

 Trykk på "Søk" i menyen nederst i Cydia applikasjonen.

 Skriv "Lockscreen Clock Hide" i søkefeltet, og trykk "Søk" -knappen.

 Trykk på søkeresultatet Lockscreen Clock Hide. Trykk på "Install" i øvre høyre hjørne og trykk "Bekreft" i øvre høyre hjørne av det neste skjermbildet for å starte installasjonen.

 La tweak å laste ned og installere seg selv automatisk. Trykk på knappen "Gå tilbake til Cydia" etter han er ferdig. Start iPhone lockscreen skjult for å lagre innstillingene. Du kan gjøre dette ved å trykke på midt hjem-knappen og strømknappen på toppen enheten samtidig før det starter.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha