Hvordan å strikke en Easy Rasta

 Rasta hatter ble først båret av Rastafarians som en måte å dekke sine tradisjonelle dreadlocks. Som sådan, Rasta hatter generelt har en tendens til å være store for å ta håret og brukerens hode. Moderne stiler har vedtatt denne looken i å utvikle slouchy lue eller caps. Disse hatter ikke passer stramt rundt hodet, og vanligvis drapert over ryggen. De kan være enkle strikke luer, og krever svært lite å forme.

 Ting du trenger

 Målebånd

 Wire

 Strikkepinner skarp sirkulær eller dobbelt

 Saks

 Point markør

 nål

 Instruksjoner

  •  1

 Sjekk dine målinger og måle. Bruk målebånd for å bestemme omkretsen av hodet på sitt bredeste punkt, der hatten skal sitte. Strikk en fire tommer med fire tommers prøven og måle antall punkter per tomme som du får med din sønn og nåler.

 2

 Beregn din avstøpning og begynne å strikke. For å finne ut hvor mange masker for å kaste på, multiplisere antall punkter per tomme av din måling, ved å måle hodet. Hvis hodet er 22 inches i omkrets, og måleren er seks punkter per tomme, må du kaste på 132 poeng i første omgang. Bruk en stretchy kastet på metoden, plassere en maskemarkør og bli med å strikk rundt. Begynne å strikke i en to og to ribber mønster: strikk to, ca to og gjenta.

 3

 Strikk i rib mønster til tre inches og deretter flytte til Jersey. Ribbeina vil holde hatten på hodet. Jersey vil produsere en vakker drapere. Strikk glatts i minst tre inches, men du kan prøve på hatten og finne ut hvor mye gjenstår ønsket.

 4

 Begynner å avta. Etter endt mengden slentre du ønsker, kan du redusere annenhver rad i minst fem rader. En tredjedel reduksjon av masker fordeles jevnt på hver tur. For eksempel, den første runden av nedgangen tre strikking, strikk to sammen, og gjenta til det punktet markør. Når du har ca 35 masker igjen på p, klipp tråden, og etterlater en hale av minst 20 inches.

 5

 Veve i endene. Bruke nål og hale 20 inches på kronen av hatten, veve halen gjennom live m på p to ganger. Fjern nålen og trekk tråden stramt. Dette vil skape en plissert titt på kronen og bidra til å øke slouchiness lue. Bruk nål til å veve de andre endene i hatten.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha