Hvordan å strikke en genser Shrug

 Hvis du er relativt ny på å strikke en genser skuldertrekk er et prosjekt passende første plagg. Hvis du kan kaste på, strikke og vrang, kan du lage en enkel skuldertrekk. En skuldertrekk genser holder armene varme uten bulk av en hel cardigan, noe som gjør det til et praktisk tilbehør til å ha på hånden. Bland et skuldertrekk i tote bag, og du vil alltid bli varm selv når du har å gå på kalde steder.

 Ting du trenger

 Wire

 Strikkepinner

 Saks

 Grand-eye butt nål

 Instruksjoner

 Mål rundt armen til der du vil ermet skuldertrekk å starte. Hvis du ønsker en skuldertrekning full størrelse måler rundt håndleddet. Hvis du ønsker en skuldertrekning med korte ermer, måle rundt armen. Kaller dette tiltaket "A." Få noen til å hjelpe deg å måle fra det punktet på venstre arm på samme punkt på høyre arm bak ryggen din; Dette er din store omfang. Kaller dette tiltaket "B." Mål fra startpunktet til din underarm området, innsiden av armen. Kaller dette tiltaket "C"

 Strikk en måler swatch. Montere 20 masker og strikk i følgende diagram i raden: strikk to, om to, gjenta. Fortsett dette mønsteret for 10 p, deretter måle bredden på prøven. Telle antall prikker horisontalt i lengden på et mål. Dette vil være antall poeng du trenger for å montere; avrundet til nærmeste partall.

 Legg opp du bestemt i trinn to. Strikk Strikk to, ca to modell for totalt 3 inches.

 Bytt til Jersey for kroppen av skuldertrekk. Legg et strømpe grensen for å sikre at kantene ikke vil bøye skuldertrekk også. For å gjøre dette, er på neste p all strikk masker på rad. På neste linje, jobbe de tre første punktene, alle punkter om senteret og strikk de siste tre sting. Gjenta disse to rader inntil skuldertrekk er 3 inches kortere enn målingen B.

 Tilbake til dine to strikking, strikk to punkter for de siste 3 inches av din skuldertrekk. Fell løst og la en hale på 15 inches.

 Brett skulderen mens i to på langs med rettsiden vendt. Bruk en stor øyne butt nål og tråd din ekstra hale for en søm fra ytterkanten av skuldertrekk mot sentrum; sømmen bør være så lenge tiltaket C. Finish og veve i dine tips, og gjenta på den andre siden. Ta til høyre skuldertrekk og dra armene inne. Hvis sømmer var for kort eller for lang, justeres tilsvarende før bruk.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha