Hvordan å strikke Fair Isle Patterns

 Fair Isle mønstre er modeller som bruker mer enn én tråd farge transportert langs baksiden av arbeidet strikke. Årsakene er som regel endringer i enkle farger som gir gode resultater. Enkle bilder blir noen ganger brukt som dyr eller snøflak. Teknikken kan inkorporeres i modellene arbeidet flate eller i runden. Lag din egen enkel tabell på millimeterpapir eller ved hjelp av en eksisterende modell grafen. Fair Isle er jobbet i noen vekt over størrelsen på nåler, men en strammere måler ser best i Fair Isle.

 Ting du trenger

 Fair Isle Table

 strikkeprosjekt

 Instruksjoner

 Jobbe i begynnelsen av flytskjema av virkelig øya. En del av Fair Isle prosjektet jobbet jersey ser bedre ut. Jersey strikk er jobbet gjennom alle punktene på høyre side linjer og hvisker alle poeng på feil side linjer.

 Bli med andre trådfargen i prosjektet. Ved å bli den nye ledningen, kronglete det nye garnet med den opprinnelige tråden på baksiden av arbeidet. Dette vil bidra til å lukke opp hullene som er opprettet ved å bli den nye tråden. Deretter strikkes poenget med den nye fargen.

 Hold én farge i høyre hånd og den andre fargen i venstre hånd til baksiden av arbeidet. Føre hvert punkt normalt i riktig farge på kartet og bringe den andre fargen etterhvert til du kommer de punktene som er strikket i denne fargen. Ikke trekk tråden stramt som du passerer farge eller bære en farge langs baksiden av arbeidet. Trekke for stramt vil fungere bule i flekker og endre sporvidden vev.

 Klipp tråden av den nye fargen først etter at du er ferdig med å bruke den på bakken. Fair Isle mønstre er utformet for å bære tråden langs baksiden av arbeidet og unngå veving i mange formål. To farger er tilstrekkelig i hver linje, men en modell kan innlemme mange farger på tvers av radene.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha