Hvordan å strikke ullsokker for nybegynnere

 Hjem ullsokker har en tettvokst, vennlig atmosfære som er vanskelig å få fra par kjøpt i butikkene; som er følelsen av tilfredshet som du må bære dem. strikke sokker krever kunnskap om alle grunnleggende strikkeferdigheter - casting på, kjedemasker, strikking, knurrer, fell av og arbeid i runden. Selv om dette er et prosjekt som passer for strikkere som ikke har avansert som følgende bakken ledninger eller endringer i farge, ville sanne nybegynnere være bedre kamp mot et prosjekt som ikke krever så mye formatering og arbeid i runden som strikke sokker.

 Ting du trenger

 nål tråd

 2 nøster ull

 Målebånd

 2 høyre parene, størrelse 6 eller 7 strikkepinner

 Instruksjoner

 Knyt en løs løkke. Skyv en stor nål inn i løkken slipknot. Stram slik at du enkelt kan flytte opp og ned nålen, men ikke så løs at den vil bevege seg av seg selv.

 Montere 40 løse masker på samme nål ved hjelp av garn fra hank. Slip 26 vrang-messig punkt på en annen pinne. Slip 12 av disse punktene på en tredje pinne. Tog nåler i en 14-12-14 trekant punkt.

 Strikk to, om to i en sving, bruker den nyeste nål som arbeider nål. Strikke dette mønsteret ribbeina til 8 inches.

 Fullfør rad på p og sett de neste sting på den slik at nålen du nettopp ferdig raden har nå 20 masker. Fordel de 20 resterende punktene - fortsatt dra på ca. klok - mellom den andre hender, slik at nålene står i en 10-20-10 trekant punkt.

 Arbeid en slip, strikk på høyre side av nålen punkt 20. Sett en liten del av ledningen gjennom mesh gled slik at du kan plukke dem opp senere. Arbeid slip One, Strikk gjennom feil side av nålen punkt 20. Virker bare på nålen punkt 20, i denne modellen, for 19 linjer. Stopp maskinen på en rad med riktige poeng når du har 10 langstrakt sklei.

 Vrang 12 masker til 20 poeng med nål arbeid nål. Kombiner to sting i revers - som du ville gjort om et punkt, men du vil vrang to sammen, som vil se ut som et punkt. En vrang. Snu arbeidet ditt. Skyv det første punktet bare vrang, five strikke, kombinere de to i en kommende rettmaske, strikk. Snu arbeidet ditt. Skyv One, Strikk til tre poeng i den siste raden er fortsatt på pinne. Kombiner to punkter i en vrang maske. Vrang og snu arbeidet. Skyv en forent inntil tre poeng blir igjen på den gamle nål, kombinere to punkter i en strikk maske, strikk, og snu arbeidet. Gjenta disse to siste radene før de siste maskene på begge sider er vrang eller flettet sammen. Stopp når du har 12 masker igjen på det som opprinnelig var 20 av nålen punktet.

 Skyv alle masker på nåler 10 masker på den andre, så en nål er tom og de andre 20 masker. Strikk en linje gjennom dette nålespiss 20. Finne punktet gled nærmere nålen på høyre side. Legg den i arbeids nålen slik at begge sider av loopen er på toppen av arbeids nål. Vikle garnet rundt nålen og arbeid den gjennom løkken på den løse masken slik at det blir et nytt punkt på arbeids nål. Gjenta til du har plukket opp og strikk 10 masker gled på "jobb" nål. Gjenta denne prosessen med en tredje pinne før det også har 10 tidligere strikk gled masker på den. Strikkepinne seks poeng fra 12 poeng på nålen til høyre og skyv den andre seks på nålen på venstre side. Tell masker; du bør ha et poeng av 16-20-16 trekant, og en gratis nål som tidligere hatt 12 masker.

 Strikk en rad. K alle i første linje og andre strikk til du kommer til de tre siste punktene i raden. Kombinere begge disse punktene i en første strikking søm og strikke en. På neste p kombinere to punkter i en rettmaske. Gjenta dette mønsteret til hendene er i en 10-20-10 trekant punkt. K alle punkter i en sving før sokken er 2 inches kortere enn den endelige lengden du ønsker.

 Strikk til du kommer til de siste tre masker; kombinere de to første i en strikking søm og strikke en. På neste side, strikket, kombinere de to i en neste punktet i strikking, og strikking. Den tredje nål, strikk, kombinere to, og det strikkes ferdig. I neste rad, strikk rundt. Fortsett dette mønsteret for 2 inches.

 Fell slik at de danner en hem. Sy falder sammen - slik at enden på tå er sydd - ved hjelp av nål sønn og sønn.

 Gjenta for den andre sokken.

 Hint

 Strikking i en runde er det samme som å strikke med to nåler, bortsett fra at stingene bli med kan føles litt vanskelig, og du må huske å holde samme spenning som de andre masker.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha