Hvordan å teste for en klasse A CDL

 For å få en kommersiell førerkort søkere må trene i akkreditert lastebil kjøreskole. Noen selskaper krever drivere av kommersielle kjøretøy med sitt tilbud om opplæring virksomhet på jobben. Hvis du trener på arbeidsplassen, vil du fortsatt trenger å lære de samme ferdigheter og kunnskap lært i kjøreskoler. I tillegg må du bestå skriftlig del av eksamen for å få førerkort for å bli opplært til å kjøre med en erfaren CDL holder. States administrere tester og utstede lisenser for kommersielle kjøretøyer, men må oppfylle minste føderale standarder. statlige standarder kan overstige føderale slik at kandidater er pålagt å studere for den aktuelle testen til deres tilstand. For å teste for en "Class A" CDL lisens, må du demonstrere kunnskaper og ferdigheter på flere områder.

 Ting du trenger

 Et gyldig førerkort

 18

 Instruksjoner

  •  1

 Studere kriteriet "alminnelig kunnskap" som kreves av alle kandidatene og gå videre til neste testfasen. Dette omfatter regler CDL og spenninger som kan diskvalifisere deg fra å få en CDL, som alkohol brudd, trafikk brudd, kriminalitet overbevisning og medisinske problemer. Sjekk dem for å være sikker på at du er kvalifisert til å få en bedrift lisens før du fortsetter.

 2

 Lær sikkerhet kontrollrutiner. Denne testen krever gjennomgang og lage inspeksjonsrapporter som inneholder en oversikt over kjøretøyet, olje og andre flytende kontroller, belter, dekkslitasje og press, hjul og elektriske ledninger er slitt . Start motoren og kontroller olje manometer, kjølevæsketemperatur og varsellys. Kontroll Verification --- styring, clutch, lys, akselerator og bremser.

 3

 Drift av studie kombinasjoner av kjøretøy for å kvalifisere for en "Class A" CDL. Kombinerte biler inkluderer tilhengere, dobbel / trippel og lastebil med tilhenger. Denne delen inneholder anti-lock bremser, luftbremser, kopling, frakobling og kontroll av vogntoget. Lisensen "Class A" gjør semi-trailer sjåfører opererer med en samlet bruttovekt på 26,001 pounds eller mer, og sleper et kjøretøy over 10.000 pounds. Du må passere visse tester for å motta påtegninger fra å kjøre visse kjøretøy --- kombinert dobbeltrom / tremannsrom, biler med pneumatiske bremsesystemer, olje og transport av farlig gods. De fleste kommersielle lastebilsjåfører operere traktorer med semi-tilhengere.

 4

 Øv ledelsen å demonstrere ferdigheter i de grunnleggende kontrollrutiner og bedre kjøreferdigheter. Dette inkluderer akselerasjon, hastighet og distanse, pasninger, skifter fil, stopping, trekking av veien og parkering. Kandidater "Class A" må ta den drivende delen av testen i bilen eller lignende kjøretøy de jobber profesjonelt. Denne testen krever at søkeren til å utføre handlingene med tilhenger på slep. Spørsmål om skriftlig eksamen relevant for gjennomføringen kan inkludere kunnskap om å håndtere distraksjoner, kjøring på våt, nedstigningen og hastigheten på kurven, støtte og parkering.

 5

 Påfør med statlig organ for å ta CDL test. Sjekk med din tilstand avdeling av motorvogner for testen av tid og sted. Mange statlige organer reservere bestemte datoer for CDL tester.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha