Hvordan å vite hvor en varetektsfange er parkert

 Amerika har den høyeste fengsling rate i verden. Det betyr at det er millioner av mennesker innenfor fengselssystemet og fengsels på enkelte punkt. Med så mange innsatte, er en innsatt å finne hvor bestemt parkert kan være litt vanskelig uten grunnleggende informasjon om personen. Innsatte blir jevnlig overføres gjennom ulike områder av fengsel eller fengsel. Noen ganger er de selv overført til ulike stater for å gjøre plass inne fasilitetene. I de fleste tilfeller, med litt bakgrunnsinformasjon, kan du raskt finne ut hvor en varetektsfange er parkert, men det er få tilfeller hvor det kan ta lengre tid.

 Instruksjoner

  •  1

 Finn ut om fangen er i fengsel eller fengsel. Hvis du kjenner setning, så vil det være lettere å finne den innsatte. For en innsatt i fengsel, er straffen som regel ikke mer enn et år eller to, avhengig av staten. Vanligvis er det et lovbrudd. Lange setninger når dommen er en forbrytelse, blir servert i et fengsel.

 2

 Samle all informasjon du kan. Denne informasjonen må inneholde minst for- og etternavn. Du trenger dette for søket. Annen viktig informasjon er der forbrytelsen ble begått. Mer enn sannsynlig, er fangen sonet sin straff i det landet der han ble arrestert og dømt.

 3

 Besøk Ancestor Hunt hjemmeside. De har to forskningsområder: et søk fengsel innsatte søke av en innsatt fra fengselet og fylke. Velg landet der du tror den innsatte er for tiden sin tid. Når du velger en stat, er du omdirigert til området i en innsatt søk database. Noen stater vise alle sine filer holdt på Vine Link, mens andre beholder sin leting etter en innsatt på Department of Corrections nettsted for deres respektive stat.

 4

 Skriv inn informasjon om den innsatte. Du bør i det minste sette fornavn og etternavn. Du kan også søke etter rase, alder og kjønn. Når resultatene kommer, vil du ha noen grunnleggende detaljer om fangen. Noen saker er mer detaljert enn andre. Noen Resultatene inkluderer kun antall fanger og navnet på anlegget. Mens andre mapper kan inkludere et bilde av den innsatte, tro, bygninger overført den innsatte og setning. Du kan også få tid og tiden som er igjen i setningen. Når du får navnet akkurat som den innsatte er parkert, kan du ringe for å få mer informasjon om besøket, telefonsamtaler og omsorg pakker. Bruke navnet, og antall innsatte når du ringer.

 Hint

 Ettersom enkelte land ikke legge inn sine registreringer av fanger i fengsel online. Du må ringe Department of Corrections i staten for å få informasjon om en innsatt. Når du ringer, vil de hjelpe deg med å finne den innsatte du leter etter. States uten elektronisk registrering er California, Delaware, Maine, South Dakota, Wyoming og Washington, DC

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha