Hvordan å vokse et pæretre

De pæretrær er de enkleste trær for å plante i en hage. Det viktigste er å vurdere behovet for å plante frukttrær og å forberede planting hull nå, som treet i hans etterkom, avhenger i stor grad av forberedelser før avreise av hullet har blitt gjort der.

Du må grave et hull en gang, og større enn samme beholder halvparten pæretre. Når hullet er ferdig, er det på tide å legge noe til berike jorda.

Hvis du har tilgang til en god kompost, så er du på rett vei, fordi det er viktig å legge til organisk materiale til jord som det bidrar til å tegne og beholde vann når det er nødvendig. Dette hindrer røttene fra drukning eller tørr.

Når du begynner å plante treet i bakken, må du ha hjelp til å holde treet mens du holder en spade i jorden. Dette sikrer at treplanting vil være rett.

Som for pæretrær, er det flere varianter, som alle kan styres på samme måte som det gjøres med epletrær. Det antas at disse trærne kommer fra svært gammel tid, men de er ikke eldre enn eple.

Som historien går, som dyrket pære med stor vekt og oppmerksomhet, var grekerne, da romerne kom, og i dag, er et vanlig tre i Europa. Pæretreet spirer tilfredsstillende når den gjennomsnittlige romtemperaturen er under 10 grader celcius.

Treet pollinering, vanligvis utføres av insekter og blomstring, men kan være svært rik, er sannheten at fruiting kan være mye lavere enn mengden av blomster som er normalt sett.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha