Hvordan alfabet Favoritter på iPhone

 Legge til favorittkontakter på din iPhone gir deg muligheten til raskt å ringe de viktigste personene i livet ditt uten å bla gjennom alle kontaktene dine. Hver gang du legger til en kontakt i listen over favoritter, de blir tilgjengelige i telefonprogrammet direkte fra iPhone. Hvis du har et stort antall mennesker inkludert i listen over Favoritter i telefonprogrammet, tar noen minutter å alfabet vil gjøre dem lettere å finne når du har å gjøre en rask samtale.

 Instruksjoner

  •  1

 Trykk på ikonet "Phone" på iPhone-startskjermen.

 2

 Trykk på "Favoritter" -ikonet.

 3

 Trykk på "Rediger" -knappen. Du vil se en tre-bar "Index" -ikonet vises til høyre for navnet på hver kontakt.

 4

 Trykk og hold "Index" -ikonet for hver kontakt til å skyve opp eller ned på listen før du har omarrangert alle dine favoritter i alfabetisk rekkefølge.

 5

 Trykk på "Ferdig" for å lagre den nye, alfabetisk ordning.

 Hint

 Hvis du vil fjerne et navn fra Favoritter-listen, velg "Edit" etterfulgt av den røde "Slett" -ikonet som vises til venstre for navnet på en kontakt. Deretter trykker du på "Delete" knappen som vises til høyre.

 Nylig lagt kontakter blir automatisk lagt til slutten av listen over favoritter. For å holde alfabetisk, for å utvikle en vane å dra nye favoritter i sin plass på listen når du legger dem.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha