Hvordan aluminiumsfelger service

 Aluminiumsfelger på et kjøretøy vil miste sin glans etter det dårlige været. veien rusk kan Scruff dine felger. Når du vasker bilen din, kan aluminiumsfelger ikke får den oppmerksomheten de burde. Polering denne delen av bilen minst en gang i måneden eller etter en sterk storm vil opprettholde glans. Gjørme, skitt og oljer fra veier kan føre til at hjulene til å lide. Når de er kjedelig, gjør bilen din ser ikke så godt vedlikeholdt.

 Ting du trenger

 Bøtte polert aluminium De-fett såpe håndklær 2 vaskekluter

 Instruksjoner

  •  1

 Kjøp polert aluminium. Mag & Aluminum polsk mor Met-All Aluminum Cleaner og polsk aluminium super service er tilgjengelig i varehus og detaljering biler. Du kan bruke alle disse produktene for hånd eller aluminium super glans polish med en buffer.

 2

 Bruk varmt vann til å fylle bøtta. Dypp kluten og vri den ut. Tørk av aluminiumsfelg for å fjerne støv og skitt. Begynn på toppen; jobb deg nedover. Fjern eventuell skitt fra felgen og i sprekker.

 3

 Fjerning av vann fra nettet. Tilsett en liten mengde såpe på den samme klut. Gni sammen. Rengjør aluminiumsfelg. Fjern all skitt, gjørme og rusk fast til rattet. Vri kluten i en bøtte. Tørk såpen ut av aluminium felgen.

 4

 Bruke et håndkle for å tørke aluminiumsfelg. Rengjør hjulet og helt tørr før polering.

 5

 Dukkert eller helle kvartal størrelse mengde polish på andre vaskeklut. Med en sirkulær bevegelse, gni polish på aluminiumsfelg å gjøre det skinne.

 6

 Gjenta trinn 5 hvis aluminium er ikke lyse etter første strøk. Utfør trinn 2-5 for de resterende aluminiumsfelger.

 Hint

 Sjekk vaskekluter og håndklær til steiner eller annet rusk før du bruker på aluminium, for ikke å klø den.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha