Hvordan Bath Confetti

 Lage såpe bad konfetti er en fin måte å ha det gøy å lage en hjemmelaget gave. Lyse farger, duftende såper er det beste valget for å gjøre bade konfetti. Velg såper i en rekke forskjellige farger. Et annet alternativ er å bruke hvit eller lys farget såper og fargestoff med fargestoff såpe. Du kan også bruke eteriske oljer for å parfymere uparfymert bar såpe.

 Ting du trenger

 Såpe

 Kniv

 Vannbad eller en såpe kjele

 Såpe fargestoff

 Eteriske oljer

 Plastbeholdere

 Metal cookie stanser

 Poser eller plast potter

 Etiketter

 Instruksjoner

 Hogge hvert såpestykke i små biter med en skarp kniv, holde skille de forskjellige fargene. Tilsett matchende biter av såpe koker såpe eller vannbad.

 Snu lav varme innstillingen fordi noen tilsetningsstoffer som er i såpe kan være brannfarlig ved høyere temperaturer. Hold et øye med såpe som det smelter og rør om nødvendig.

 Fjern varmekilden når bunnen såpe helt. Hvis du legger såpe fargestoffer eller eteriske oljer til smeltet såpe, bare helle mengden av smeltet såpe du redigere i en egen beholder og legge farge eller duft.

 Hell et tynt lag av såpe i et grunt plastbeholder. La såpe for å stivne.

 Gjenta trinn 4 for hver forskjellig farge eller lukt av såpe ved hjelp av en separat beholder for hver farge eller lukt. Du kan legge forskjellige farger i samme container, dersom hensikten er å skape en vortex eller en to-tone effekt.

 Skjær figurer i herdet såpe med metall cookie stanser eller en kniv til å lage konfetti bad. Bland figurene sammen, legg dem i en pose eller krukke og etiketten.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha