Hvordan behandle korsryggsmerter

 Nesten 80 prosent av mennesker lider av lavere ryggsmerter på et tidspunkt i sitt voksne liv. Du kan ha en langvarig stivhet som gjør knytte skoene har en vanskelig proposisjoner, eller du kan ha en kronisk, svekkende smerter som holder deg krøllet opp i sengen i flere uker av gangen.

 Selv om regelmessig trening kan gjøre mye for å forebygge ryggsmerter, kan fitness aktiviteter også føre til ryggsmerter, spesielt hvis du har mye pounding eller bruker feil skjema når du går eller sykler. Du kan skiftenøkkel ryggen ved å bøye bena når du løfter en vekt av stativet.

 Selvfølgelig kan du kaste ut ryggen ved å gjøre alle nonathletic aktiviteter som tunge løft for et barn eller en pose dagligvarer. Bruk alltid riktig form når du løfter og bærer ingenting.

 I mange tilfeller av ryggsmerter, det verste du kan gjøre bare bo i sengen. Dette svekker musklene som må løsnes og styrkes. En annen hevdvunne behandling, varmepute, må mange tilbake forholdene verre ved ytterligere fyre opp nervene.

 Så hva hjelper helbrede ryggsmerter? Tid, for en ting. Mange tilfeller av ryggsmerter forsvinne innen fire uker uten behandling. Hvis det ikke? € ™ t arbeid, kan du se en rekke fagfolk. De fleste eksperter mener at flertallet av ryggsmerter er muskuløs i naturen og kan lykkes med ikke-kirurgiske prosedyrer, slik som trening, massasje, fysioterapi og kiropraktikk er behandlet.

 Svømming, fotturer og yoga synes å være de beste aktivitetene for limbering stramme ryggmuskler. Rygg- og magestyrkeøvelser ledet av en fysioterapeut eller trener med erfaring i håndtering av ryggsmerter kan gi langvarig immunitet mot ytterligere tilbakefall av ryggsmerter. For en levering youâ € ™ re nå, is og skånsom bevegelse er trolig det beste alternativet for lettelse.

 Hvis du har alvorlige ryggsmerter som hindrer deg fra å gå om dine vanlige aktiviteter for å oppleve, se din lege for å utelukke underliggende medisinske årsaker, for eksempel nyre infeksjoner og tarmproblemer.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha