Hvordan behandle Pseudo Folliculitis hjemme og dens symptomer

Pseudo Follikulitt

Kvantifisere kilder til infeksjoner ville nesten være en umulig ildprøve. Det er så mange arter av mikroorganismer som kan forårsake sykdommer. Selv de regnes som normalflora kan vise seg å være skadelig når de utsettes for en immunkompromittert pasient. Selv hårsekker kan være utsatt for utvikling av en infeksjon. For eksempel bakterien Pseudomonas aeruginosa er rettet mot vanligvis hårsekkene. Bakteriene er rikelig i kilder som vannsklier, svømmebasseng, fysioterapi bassenger, badstuer, boblebad og badestamper. Bakteriene fore lunkent vann, da dette har både varme og fuktighet som er nødvendig for veksten.  Det varme vannet som finnes i disse bassengene kan også strekke og åpne opp porene. Hårsekken porene deretter tillate bakterier å komme inn og avgjøre. Pore ​​inneholder organisk materiale, som kan gi essensielle næringsstoffer for bakterievekst. I dette tilfelle, enhver person som skjer for å bli utsatt for vann som inneholder små mengder av Pseudomonas aeruginosa kan utvikle en tilstand kjent som Pseudomonas follikulitt. Likeledes er bakterien også rikelig i fuktige og varme områder. Det kan bli funnet i vasker, avløp, jord, dusjgulv, vann fra springen, og tepper.

Pseudo Follikulitt Symptomer

Ved eksponering kan Pseudomonas aeruginosa bosette seg i sprekkene av hårsekkene. Disse vises først som små støt som er ekstremt kløende. Til slutt, disse små humper utvikle seg til mørke røde og ømme knuter, eller så ørsmå kviser fylt med puss. Utbruddene kan observeres i stammen og ekstremiteter. De øvre delene av ekstremitetene kan ha rikelig porer, og bakterier liker å bosette seg i disse folliklene. De vanlige symptomer inkluderer:

 • Kvalme
 • Hodepine
 • Sår hals
 • Magekramper
 • Oppkast
 • Såre øyne
 • Feber
 • Rhinitt

Utslettet blir mer fremtredende i områder utsatt for vann i lengre perioder av gangen. Disse omfatter områder under en badedrakt, eller områder under en våt klesplagg. Etter kontakt med forurenset vann, inkubasjonstiden for infeksjonen tar vanligvis 48 timer.

Hvordan behandle Pseudo Folliculitis

Det berørte området fylt med pustler bør renses minst tre ganger om dagen i 20 minutter. Urtemedisiner kan hjelpe vinne infeksjonen. Disse inkluderer:

 • Hvitløk. De antibakterielle egenskapene til minst tre fedd om dagen kan hjelpe dempe symptomer på infeksjon.
 • Økser. Denne urten har vært lenge brukt for symptomer som hevelse og betennelse. Videre kan den også brukes til behandling av abscesser. En komprimere laget av kløyve kan brukes til pustler direkte.
 • Echinacea. Dette medisinsk gunstig urt har blitt studert for å ha mange antibakterielle egenskaper.
(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha