Hvordan behandler jeg en hoste?

 En hoste er en plutselig refleks, og det er kroppens måte å rense fremmede partikler fra luftveiene. Hoste vanligvis betraktes som en god ting, men de kan også være svært irriterende og forstyrrer daglige aktiviteter. Å behandle en hoste, må du først erkjenne hva slags hoste er. Det er vanligvis to forskjellige typer hoste, produktive og ikke-produktive eller tørre. Produktiv hoste bør behandles med mucolytic og tørr hoste bør behandles med pastiller eller hoste suppressants.

 En produktiv hoste er en slags en type som forårsaker hoste sekresjon. Denne hosten, er slim innført, noe som gir en rekke farger, som for eksempel lys, hvit, gul, grønn eller brun. For dette er kroppens måte å bekjempe infeksjoner, er det beste en hoste av denne typen er ikke å bli behandlet. Hvis du mener at behandling er nødvendig, bør hoste suppressants eller halspastiller ikke brukes, da de kan muligens føre til en opphoping av slim, noe som gjør problemet verre. I stedet bruker en over-the-counter slimløsende.

 Expectorants kan kjøpes på mange supermarkeder og apotek, vanligvis i sirup form. Hensikten med en slimløsende er å tynne ut og bidra til å løse tykt slim. Som et resultat, slim og slim fra lungene og bronkiene kan fjernes fra kroppen mye enklere.

 En tørr hoste er en hoste som ikke produserer slim eller slim. Dette ofte irriterende hoste kan være veldig irriterende, og kan være forårsaket av flere forhold, blant annet forkjølelse, astma, allergier og forurensning. For å behandle dette som en hoste fullstendig, generelt, for behandling av den underliggende årsak. I mellomtiden, men det er noen tørr hoste rettsmidler som kan fungere for deg.

 En av de enkleste måtene å få en hoste som er tørr å forholde seg til hals pastiller eller hoste drops. Harde drops kan også anvendes. Disse kan bidra til å berolige en hes, sår hals og holder halsen fuktig for å forhindre ytterligere irritasjon. For barn under tre år, men dette anbefales ikke, fordi de små, harde pastiller kan være en kvelningsfare.

 Hoste dempere er ofte anbefalt av leger å behandle hoste som ikke produserer noe slim. Dekstrometorfan er en populær form for hostedempende midler og noen hostesaft merket DM vil karakterisere det. I motsetning til en slimløsende, noe som vil oppmuntre deg til å hoste, til en hoste suppressant bidra til å redusere trangen til å hoste.

  •  Hostedråper ikke bruke hoste som kroppen kjemper en alvorlig infeksjon.
  •  Tørr hoste kan behandles med halspastiller.
  •  En tørr hoste behandles annerledes enn en produktiv hoste.
  •  En hes, sår hals med en hoste kan lindres med halspastiller.
  •  Slim som er hostet opp må spytte ut, ikke svelge.
  •  En tørr hoste kan være forårsaket av astma.
  •  Hard Candy kan hjelpe lindre en sår hals.
  •  Kodein hostesaft er meget effektiv ved behandling av hoste.
(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha