Hvordan bekjempe Phishing i Internet Explorer

 Phishing er en svindel. Det begynner med en e-postadresse som mottakeren tvinger deg til å oppgi personlig eller finansiell informasjon via e-post eller en nettside. Som de fleste moderne nettlesere, Internet Explorer har en anti-phishing-filter. Filteret blir brukt til kjente flagg phishing-områder og rapportere mistenkelige steder. Filteret er sannsynlig å være et al.

 For versjoner av Internet Explorer før versjon 8, kan du bekrefte at phishing-filteret er aktiv ved å gjøre følgende:

  •  Velg Verktøy → Phishing Filter → Aktiver automatisk hjemmeside sjekking.

     Hvis du ser off sjekke nettsiden automatisk, anti-phishing filter i det hele tatt; det er ingenting annet for deg å gjøre.

  •  I vinduet i Microsoft phishing-filteret, velger du Slå på automatisk phishing-filter.
  •  Klikk på OK.

 Når phishing filter er aktivert, flagg mistenkelige websider automatisk for deg. Adresselinjen blir rød i Internet Explorer, og du ser en melding. Velg alternativet Klikk her for å lukke denne websiden.


 Når du har en nettside som du mistenker møte phishing, men det er ikke merket, kan du teste og rapport. For å teste et nettsted for en potensiell phishing-svindel i Internet Explorer 8, velger du Security → → Smartscreen-filteret Sjekk denne nettsiden. I eldre versjoner av Internet Explorer, velg Verktøy → Phishing Filter → Sjekk denne nettsiden.

 Du vil se en dialogboks med informasjon som ber deg om å bekrefte adressen til nettsiden, og for å sikre at det var det du foreslår. Klikk OK for å lukke dialogboksen.

 Hvis nettsiden ser dårlig og er ikke rapportert, kan du rapportere det selv: Velg I Internet Explorer 8 Security → Smartscreen Filter → Rapporter Usikre Website. I eldre versjoner av Internet Explorer, velg Verktøy → Phishing Filter → Rapporter denne nettsiden.

 Informasjon som sendes over nettstedet til Microsoft. Hvis området er bekreftet som et phishing-område, området adresse inkludert i flere lister, og nettlesere bruke phishing filtre blir blokkert og tilgang til området.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha