Hvordan beregne erstatning

 Når en person har lidd skade eller tap som følge av handlingene til en annen person eller selskap, vil en domstol avgjøre hvilken erstatning, om noen, er den enkelte rett til. Erstatning er en pris som er beregnet etter et tap for å gjøre den enkelte økonomisk hel igjen og kan tildeles separat eller i forbindelse med straffende erstatning. OPPREISNINGS er ment å avskrekke skadelig atferd skal gjentas i fremtiden.

 Ting du trenger

 Tap eller skade verifiserbar

 Fotografier

 Kvitteringer

 Sivil sak

 Instruksjoner

 Gir klare bevis på at du har hatt en skade som kan kompenseres økonomisk. Det er nyttig å ha kvitteringer, innkjøpsordrer og fotografier for å bevise faktiske tap som er påført. Det vil være et utgangspunkt for beregning av erstatning du har krav på.

 Bestem hva markedsverdi for varene du tapt. Med andre ord, du forstår hvor mye det vil koste hvis du var å erstatte de elementene du tapt, i samme tilstand de var på tidspunktet for tapet. Det kan være nyttig å undersøke annonser lignende produkter for å bestemme en omtrentlig tall på hvilke elementer ville være verdt pengeverdi.

 Legg den totale anskaffelseskostnaden for artiklene dine. Legg til andre kostnader og utgifter du pådrar i jakten på rettssaken, herunder advokatutgifter, porto og filing avgifter. Du kan også inkludere andre tap hvor har du rett til erstatning, for eksempel tap av jobb eller tap av liv.

 Vurdere tap av verdien av et element i beregningen av tap. For eksempel har en bil som hadde en ulykke vil ikke selge for det samme beløpet som et redskap som aldri har vært i en ulykke, noe som betyr at verdien av bilen nå redusert. Alle disse ting skal legges ved erstatning beregnes, for å bli helbredet igjen.

 Hint

 Konsultere en erfaren sivil advokat som kan hjelpe deg å beregne erstatning rettferdig og nøyaktig som du vil gjelde for domstolen.

 Erstatning er tildelt av retten og kan avvike noe fra dine egne beregninger.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha