Hvordan bilen håndbrekk

 I begynnelsen kan spakene på en manuell girkasse kjøretøy virke skremmende. Det er ikke noe alternativ "park" fordi det er i en automatisk girkasse, som holder bilen opp på bakker eller park. Mens du kjører, er bremsing svært lik en automatisk girkasse. Som eier av en manuell girkasse kjøretøy, bruker du både vanlig brems og parkeringsbrems, også kjent som nødbremsing eller for hånd på en jevnlig basis.

 Instruksjoner

 Brems mens du kjører bilen din på samme måte som du ville når du kjører en bil med automatgir .. Ta høyre fot på gasspedalen og flytte den til pedal umiddelbart til sin venstre, bremsepedalen. Bare venstre fot skal styre clutchen.

 Trykk forsiktig høyre fot på bremsen til du kjenner at bilen bremse ned eller kommet til en fullstendig stopp - ikke trykk på bremsepedalen raskt til du er kjent med bremsekraft av kjøretøyet. Noen bremser er mer følsomme enn andre, øve bremsing før du er komfortabel med bremseevne på bilen.

 Slipp bremsepedalen før akselererer.

 Stopp kjøretøyet ved fullt engasjere parkeringsbremsen - løft. Du kan også la bilen kjører å holde kjører hvis du har en lav parkeringsbrems. Skyv clutch og sette bilen i første eller tredje gir etter at du har engasjert parkeringsbremsen.

 Løsne parkeringsbremsen for å kjøre bilen din ved å trykke på utløserknappen på slutten av bremsehendelen.

 Hint

 Hvis du er på en høyde i trafikken, og er opptatt av å rulle bakover før du akselerere, sette på parkeringsbremsen. Ettersom bilen begynner å bevege seg fremover, slipp bremsen umiddelbart.

 Bruk bremsene til å bremse trafikken i stedet for å flytte en til en lavere hastighet for å redusere hastigheten. Bruke Aktiv bremse de bakre bremselysene, en forholdsregel at du må ta på veien med andre drivere.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha