Hvordan Bleed en manuell bremsesystem

 Blødning fra bremsesystemet av et kjøretøy er å finne og erstatte den gamle bremsevæske. De fleste produsenter anbefaler at bremsevæske byttes hvert 2-3 år eller når bremseklossene blir erstattet, men en mer vanlig årsak til blødning er søt, svampete bremseeffekt. Dette oppstår når luftbobler blir fanget i bremseslanger, forårsaker en komprimerbar pute når bremsene brukes. Ikke bare gjør en grundig blødning fra et bremsesystem skylle ut gamle væsken, vil det også fjerne eventuell innestengt luft og resulterer i en mer effektiv bremsing.

 Ting du trenger

 Jekk

 4 stearinlys

 Lug Wrench

 Boks sett med nøkler

 Tyrkia Baster

 Flere plastflasker

 Aquarium Plastic tube

 8 oz kan av bremsevæske

 1 "x4" planke

 Assistant

 Instruksjoner

 Plasser bilen jekken under bilen ramme nærmere forhjulet. Roterende armen av kontakten til bilen er hevet tilstrekkelig. Definere en stand under hevede delen av rammen. Gjenta for den andre forhjulet og to bakhjulene, med fire lys totalt.

 Fjern de fire dekkene med en skrunøkkel. Sett til side alle hjulboltene på et trygt sted.

 Lokal bolten av spyleventilen på en av de bakre hjulene. Disse boltene er relativt liten, og er vanligvis plassert like bak bremsene. Løsne med en riktig størrelse skiftenøkkel socket. Ikke fjern helt.

 Aspirer gammel bremsevæske fra master sylinderen reservoaret med en kalkun Baster, legg den i en plastflaske. I de fleste biler, er dette en liten plastboks med en tydelig merket toppdekselet.

 Passer til den ene enden av plastslangen til akvariet lufteskruen og plasserer den andre enden i en plastflaske. Fyll tanken væske master sylinder frisk bremsen og skru dekselet. Plasser en 1 "x4" planke under bremsepedalen for å gi en buffer for blødningen prosessen.

 Spør din assistent til å trykke på bremsepedalen og å kunngjøre når han gjorde. Mens pedalen er nede, løsne lufteskruen en kvart omdreining. Har din assistent fjerne foten fra pedalen. På dette punktet, gamle fluidstrømning inn i flasken. Gjenta dette trinnet til klar væske gjennom røret. Når den gjør det, lukker lufteskruen og ta av slangen.

 Gjenta trinn 3 til 6 for den andre bakhjulet og to forhjulene.

 Skift ut alle fire dekkene og stram hjulboltene.

 Plasser bilen jekken under rammen nær en krykke. Snu arm av uttaket slik at kjøretøyet løftes akkurat høy nok til å tillate fjerning av stativet. Senk jack og gjenta for de andre tre stearinlys.

 Hint

 Sørg for master sylinderen reservoaret er fortsatt full av fersk olje i trinn 6. Dette hindrer aspirasjon av luft i bremseslanger mens assistenten er deprimerende pedalen.

 Sørg for at bilen står sikkert på lysene før arbeidet begynner. Unnlatelse av å gjøre dette kan resultere i alvorlig personskade eller skade på bilen.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha