Hvordan bli dataingeniør?

 Dataingeniører ser etter datasystemer for bedrifter, myndigheter og andre organisasjoner. De spesialiserer seg ofte i hardware eller software engineering. For å bli dataingeniør, krever en høyskole grad vanligvis en bachelorgrad være minimumsnivå. En mer avansert grad kunne slå ut i en mer utfordrende jobb eller en raskere fremdrift. Avhengig av ditt område av interesse, kan du få en grad i software engineering, informatikk, elektro, systems engineering eller andre relaterte felt for å forfølge.

 I en teknisk skole for å bli akseptert, er det viktig, mens i videregående skole for å få et solid fundament i matematikk, blant annet algebra, geometri, trigonometri, kalkulus, og grunnleggende fag som fysikk, biologi og kjemi. Ta så mange av de klasser som videregående skole tilbyr også er viktig. Delta i en organisasjon som fremtidige forskere og ingeniører i Amerika eller tilsvarende hvis du bor utenfor USA kan være nyttig hvis du ønsker å bli dataingeniør.

 Fire år med college dataingeniørutdanninger har en tendens til å konsentrere seg i de to første årene i matematikk, grunnleggende vitenskaper og innledende prosjektering og programmering kurs og generelle kurs samfunnsfag, humaniora og andre som. De siste to-tre år med college vanligvis gå dypere inn i dataprogrammer og maskinvare tekniske studier. Mange tekniske programmer for bachelorgrader kan ta fem i stedet for fire år, så det er noe å tenke på når man ser på college programmer.

 Hvis du vurderer høgskoler, spør om hva slags arbeidserfaring programmer i skolene. Mer informasjon om deltid eller sommerjobber i bedrifter og organisasjoner. Jobbe i et internship vil hjelpe deg med on-the-job erfaring og kan gi kontakter for fremtidig sysselsetting. Et annet område å spørre om er om en skole som du vurderer å delta i eventuelle partnerskap med selskaper som forskningsstudier eller utviklingsprogrammer, som også gir praktisk erfaring i prosjektering av maskinvare eller programvare.

 Det er også nyttig å kapitler student av profesjonelle hardware og software engineering organisasjoner til å delta hvis du ønsker å bli dataingeniør. Disse organisasjonene vil bidra til å forberede for yrket samt gi muligheter for nettverksbygging. Mange profesjonelle organisasjoner tilbyr sine medlemmer er også lister over ledige stillinger.

 Kvaliteter som er viktig hvis du ønsker å bli dataingeniør inkluderer analytisk evne, kreativitet og detaljorientering. Evnen til å arbeide som en del av et team mot felles mål er viktig, og å ha en god muntlig kommunikasjonsevner vil være nyttig. Sterke skriveferdigheter på datamaskin, programvare, dokumentasjon og annet skriftlig materiale vil forberede deg etter at du har blitt en dataingeniør.

  •  Dataingeniører kan gjøre seg kjent med bestemte typer maskinvare, enten på skolen eller på jobben.
  •  En person som er interessert i pursing en grad i datavitenskap må lære funksjonene til de elektroniske komponentene i en datamaskin.
  •  Folk som jobber i datavitenskap generelt holde bachelorâ € ™ s grad eller høyere i informatikk eller annen relevant fagområde.
  •  Dataingeniører vanligvis spesialister på maskinvare eller programvare.
  •  Utdanning er en stor del av å være en dataingeniør.
  •  Tar datakurs, mens i videregående skole kan hjelpe en person i å bli dataingeniør.
(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha