Hvordan bli en Category Manager?

 En rekke ferdigheter og ofte en høyskole grad er nødvendig for å bli en kategori manager. Denne jobben kombinerer noen av oppgavene til jobb på flere områder, blant annet markedsføring, reklame og business. Dette gjør at ulike alternativer som, og når mulige kategoriansvarlige bestemmer tjene høyskoleutdannelse. Det kan også ideer om hva slags arbeidserfaring man kunne få til muligheten til å bli bedre som kategorisjef jobberfaring er ofte et krav. Det er også sertifisering og videreutdanning muligheter på dette feltet.

 En kategori leder er vanligvis ansvarlig for elementene i en bestemt kategori, kjent som en forretningsenhet. Målet er å maksimere lønnsomheten i forretningsenheten, og for å gjøre det, å skape en strategi for markedsføring av enheten er vanligvis en del av sporet. Tolke markedsdata er ofte en del av å skape en markedsføringsstrategi. Kategoriledere også sette salgsmål og arbeid med leverandører.

 Som denne jobben krever ofte arbeider med en rekke personer, inkludert forbrukere, produsenter og leverandører, skriftlige og muntlige kommunikasjonsevner er viktig å være en kategori manager. Langs disse linjene, forhandlingsteknikk er også viktig, spesielt når du arbeider med leverandører. Fleksibilitet er en annen kvalitet person bør ha for å bli en kategori manager. Videre matematiske og forskning ferdigheter og kompetanse er også viktig for denne stillingen.

 En høyskole grad er ikke nødvendig for denne funksjonen, men det kan være noen som ønsker en kategori manager til å være en fordel når forfølge en jobb som mange arbeidsgivere foretrekker at deres ansatte er høyskole utdannet. En siviløkonom er å tjene mest mulig felles karakter av mennesker i dette området, men en grad i markedsføring eller annonsering vil også være nyttig, som ferdigheter i disse områdene er ofte brukt i denne jobben. Faktisk kategorien ledere noen ganger referert til som markedssjefer. Arbeidserfaring i noen av disse områdene er også ønsket av arbeidsgivere, så det vil være noen som ønsker en kategori manager kan hevde en fordel.

 Den Category Management Association er en profesjonell forening for kategoriansvarlige. Tjene sertifisering som Certified Professional Category Manager kan noen som ønsker en kategorisjef bli en profesjonell kant når det gjelder å gi for å få jobb. Det er også videreutdanningsprogrammer kan være nyttig for folk i dette området. Disse programmene varierer fra workshops, konferanser og seminarer.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha