Hvordan bli kvitt en bil Finansiert

 Bli kvitt en bil finansieres ikke så vanskelig som du kanskje tror. Hvis du gjør litt research, kan du faktisk komme ut fremover! Her er noen tips for å gjøre salg av din finansiert bilen rask og smertefri.

 Ting du trenger

 Deed of Sale

 Førerkort

 Kontonummeret holder Lein

 Navn og telefonnummer til eieren Lein

 Social Security Number of holderen Lein

 Brukermanualen og alle relevante dokumenter

 Ansvarsfraskrivelse

 Inntektene av alt arbeid som utføres på kjøretøyet

 Gyldig påmelding

 Instruksjoner

 Finn verdien av bilen. Det første du gjør når du prøver å selge bilen din er å vite nøyaktig hvor mye det er verdt. Dette kan gjøres ved å forske på merke og modell på flere ulike nettsteder. Kelley Blue Book er en av de vanligste områdene og mest brukt til å bestemme videresalg verdien av en brukt bil. Andre nyttige ressurser er NADA og Auto Trader. Du kan sjekke alle tre nettsteder for å sammenligne annenhåndsverdi og bruke gjennomsnittet av alle tre for å bestemme din rettferdig salgspris.

 View. Selv om tittelen er ikke i ditt navn, du har fortsatt mange muligheter til å selge og tjene penger på avtalen ennå. Du må annonsere bilen til å friste potensielle kjøpere. Hvis du har et stramt budsjett eller bare ønsker å starte sakte, er et populært sted for reklame på nettsteder som Craigslist, som er et nettsted for gratis liste eller Auto Trader. Dine annonser fra lokale aviser er også et bra sted å annonsere. Du kan sette et skilt i vinduet på bilen med ditt telefonnummer og prisforlangende, så vel. Alle gode kunngjøringer inneholde en detaljert beskrivelse av kjøretøyet, minst én eller klarere bilder, salgspris og din kontaktinformasjon. Sørg for at du har vasket utsiden av kjøretøyet og støvsugd inne før opptak. Ønsker du å få de mest attraktive representasjon som du kan i annonsen.

 Vurdere ulike salgsopsjoner. Fordi bilen er fortsatt støttes, kan det være lurt å se nærmere på ulike salgsopsjoner. CarMax er et flott selskap med steder over hele USA. Du kan ta bilen til sin butikk og få en detaljert vurdering og mulig tilbud for din bruktbil. Hvis CarMax gi deg et tilbud, må de ringe lien innehaveren å få et lån gevinst på 15 dager. På denne tiden, CarMax betale beløpet som tilbys for din lien holderen, og du vil trenge for å betale det utestående beløpet. En annen levedyktig alternativ er å selge bilen til en privat person. Som med CarMax, kan du være i stand til å gjøre en avtale med den interesserte private part må betale lien innehaveren rett og innta tittelen. Eller, hvis du føler deg komfortabel med den personen å gjøre månedlige utbetalinger til deg, kan du vurdere å holde betale billån med pengene du får fra dem. Bare vær sikker på at du både signere en gjerning av salg, sier vilkårene i kontrakten; få en kopi av kjøretøyet forsikringsbevis og pass på at du tar kopier av alle penger mottatt og holde kvitteringer for filene dine.

 Hint

 Sørg for å holde alle skriftlige dokumenter på et trygt sted, bare i tilfelle du trenger den på veien.

 Hold kommunikasjonslinjene åpne når selge bilen til en privat fest med betalinger.

 Hvis du ikke føler deg komfortabel å sette opp en betalingsplan med noen, ikke gjør det. Det er bedre å være forsiktig i begynnelsen enn å måtte gå etter dem senere for å hente bilen hvis de ikke betaler i tide.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha