Hvordan bli kvitt en fil Felony

 Har forbrytelse overbevisning slettet fra posten kalles strålende, og kravene varierer mye fra stat til stat. Vanligvis, hvis forbrytelsen du prøver å slette er ikke en som kan føre til fengselsstraff for livet, og du har ingen andre avgifter kriminelle siden belastningen du prøver å bli kvitt, kan du være kvalifisert for stråling.

 Instruksjoner

 Ta kontakt med en advokat. Oftest, vi som allmennheten ikke er usedvanlig god sans for rettsapparatet. En advokat kan ikke garantere en Avbestillings; Men det kan øke sjansene dine ved å hjelpe deg hvert steg på veien. Pass på å jobbe med en advokat som spesialiserer seg på Radiation eller plug kompensasjon.

 Når du tar kontakt med en advokat, må du huske å be om hans tilstand bar nummer og sjekke på nettsiden gitt i Resources.

 Får en ny mening. Mange ganger avgjørelsen av en aktor i en sak kan variere sterkt fra hverandre. Du kan finne at du er mer komfortabel med de råd som gis av en advokat til en annen.

 Forberede en uttalelse. Denne uttalelsen bør tjene som en referanse når du går for en dommer å bli kvitt en forbrytelse posten. Erklæringen må inneholde gyldige grunner til hvorfor du trenger en disbarred kriminalitet, og alle gode gjerninger gjort som frivillig arbeid.

 En dommer er den eneste som kan gi deg et Avbestilling; Så uttalelsen bør tjene til å overbevise dommeren om at du er verdig til å ha slettet en forbrytelse.

 Gå for en dommer. Bli kvitt en forbrytelse er en straffesak, og som sådan du kan velge å representere deg selv eller la advokaten din til å gjøre det for deg.

 Hint

 Det er best å gå før den samme dommeren som du prøvde; Det er imidlertid ikke alltid mulig.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha