Hvordan bli kvitt en Hickey Night med Ice eller Makeup

Det ville være en pinlig situasjon når du står opp om morgenen og finne en Hickey på nakken etter sist natt lidenskapelige stunder med partneren din. Men du er ikke den eneste som har en Hickey, er det mange mennesker som har vært i tilsvarende situasjon. Hvis du lurer på hvordan du skal bli kvitt en Hickey og hindre uønsket oppmerksomhet og kommentarer fra dine kolleger og underordnede, her er noen verdifulle tips.

Før å finne måter å bli kvitt en Hickey la oss få vite hva det er og hvordan det dannes.

En Hickey eller en kjærlighet bite er noe annet enn et blåmerke dannet som et resultat av langvarig og lidenskapelig kyssing eller en matbit på en annen persons hud. Det er liten blødning under huden på grunn av bryte av små blodkar kalt kapillærer. En Hickey helbreder ikke lett og det er ingen quick fix. Det tar lignende tid å løse som alle andre blåmerker gjøre. Den vanlige tiden det tar for en Hickey å helbrede er fra noen dager til en uke. Det avhenger av størrelsen og dybden av Hickey.  Men det er mulig å fremskynde helbredelsen av en Hickey eller måter å skjule det fra andre.

Hvordan bli kvitt en Hickey hjemme Night

Følgende tips vil hjelpe deg å forbedre helbredelsen av en Hickey og kvitte seg med det i et raskere tempo.

  • Bruk is, vikle noen isbiter i et håndkle og bruke den på Hickey. Bruk den i 5 til 10 minutter, gjøre inngrepet fire til fem ganger på en dag. Cold vil redusere arterielle flyt og redusere ytterligere blødning og hevelse.
  • Det er viktig å bruke kaldt komprimerer så snart du oppdager en Hickey for å hindre videre spredning.
  • Hvis Hickey tar mer enn to dager, og du opplever smerte og hevelse, bruke varmt vann komprimerer etter to dager. Det vil utvide blodårene og øke blodsirkulasjonen slik at de døde vevet kan bli absorbert raskere.
  • Som nevnt tidligere er det ingen rask løsning for en Hickey, make - up er den beste måten å bli kvitt Hickey over natten og skjule det fra andres syn. Du kan bære en skilpadde halsen klær for å skjule det.
  • En mild massasje bidrar til å løsne blodpropp og bidra til at systemet reabsorb dem effektivt.
  • Ta en skje og holde den i fryseren i 30 minutter. Nå trykker den over Hickey, vil den kalde skjeen fungerer på samme måte som en pakke med isbiter. Det vil innsnevre blødningskapillærene og stoppe lekkasje av blod gjennom dem.
(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha