Hvordan blokkere en lytter enhet eller skjult kamera i hjemmet ditt

 Moderne teknologiske fremskritt har ført til utviklingen av kameraene så små at ektefellen eller sjefen kan skjule nesten hvor som helst. Det samme gjelder for mikrofoner, hvorav mange er følsom nok til å påvise en samtale i et annet rom. Skjulte kameraer og mikrofoner er et brudd på personvernet hvis du ikke er klar over dem. Selv om det er mange dyre og uprøvde enheter som hevder å slå av utstyret, er det noen enkle ting alle kan begynne å beskytte sitt privatliv hjemme eller på jobb.

 Instruksjoner

 Påvise plassering og antall skjulte opptak enheter. De fleste blokkerer metoder for disse enhetene krever at du målrette dem direkte. Bruk av en elektronisk feil sweeper eller manuelle metoder for å oppdage kameralinser.

 Identifisere og fjerne elementer som kan inneholde et kamera eller en mikrofon. Hvis noen har nylig gitt deg en ny potteplante, utstoppede dyr eller en lampe, kan den inneholde et skjult kamera, ifølge Unified Solutions. Bytt telefoner gjør uvanlig susing eller klikke lyder med nye enheter direkte fra en forhandler.

 Manuelt slå av eller dekke kameraer innebygd i enhetene. Kameraer i bærbare datamaskiner, smarttelefoner og andre håndholdte enheter er utsatt for utenfor kontroll gjennom virus og manipulering, advarer dataprogrammerer Marc Roessler.

 Dekk eller kvele enheten. Flytte en potteplante å blokkere kameralinsen eller dekker en mikrofon med en vattert klut for å forstyrre opptaket. Fjerne det hvis du kan, men i noen tilfeller det kan du dekke tid til å samle bevis uten å varsle personen som installerte enheten.

 Bruke en hvit støygenerator. Spill høyt radio når en privat samtale over en telefonlinje testet og trygt. Sikkerhetsselskaper produserer en rekke hvit støy maskin designet for å overføre frekvenser ved lavere volum som påvirker mikrofonen, men fortsatt tillate deg å sove uforstyrret.

 Shine en enkel rød laser pekeren direkte på linsen av et skjult kamera. Målet reflektere og forsterke bjelken, forvrengt kameraopptak uten å skade den permanent, ifølge Mark Naimark video ekspert.

 Hint

 Se sønnen uforklarlig, blinkende farget lys og åpninger i tak rart ute etter å finne overvåkningsutstyr.

 Overfor en sjef, ektefelle eller samboer om skjulte kameraer eller mikrofoner kan føre til en fysisk konfrontasjon. Samle så mye bevis som du kan og ringe politiet i stedet.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha