Hvordan blokkere noen Calling

 Selv om du kan nyte de telefonsamtaler fra familiemedlemmer, venner og bekjente, ikke hver telefonsamtale du får er fra noen du ønsker å høre. Enten du har et hjem telefon eller en mobiltelefon, det finnes måter å blokkere samtaler fra telefonselgere, undersøkelser, urskiven, og andre samlere. Disse metodene innebærer både visdom og praktisk teknologi.

 Instruksjoner

 Informere telefonselgere som ringer deg hele tiden deg av sitt kall listen. Hvis det er en person "live" på den andre enden, spør hans navn, slik at du kan koble til, sammen med dato og klokkeslett, som bevis på at du har søkt om å trekke tilbake sin liste ringe. Hvis det er en automatisert samtale på slutten av det bør det være et alternativ som du kan velge å be om fjerning av telefonnummeret ditt fra sin liste.

 Lag din mobiltelefon eller et telefonnummer på National Do Not Call Regi nettside. Denne tjenesten er gratis og setter nummeret ditt på en liste med tall som telefonselgere er forbudt å ringe. Dessverre er ikke dette dekke kommersielle kjøper av hver samtale, men generelt er det ikke bidra til å redusere antall telefonsalg samtaler du mottar.

 Se om din telefon Selskapet tilbyr en funksjon som forbyr uidentifiserte samtaler for å kunne passere gjennom mindre den første som ringer å legge inn en kode - for eksempel * 82 - før du slår nummeret ditt. Dette vil føre til telefonnummeret sitt til å identifisere den. Telefonselgere kan bli avskrekket av dette, og anonyme spøkefugler ønsker ikke deres telefonnumre avslørt.

 Bruk en "smart telefon", som kan tilpasses for din bruk. Noen mobiloperatører tilbyr sine kunder tilgang til mobilnettet "smart" til programvare som kan lastes ned til sine mobiltelefoner. Denne programvaren kan bidra til å blokkere uønskede samtaler.

 Ring selskapet som gir telefonen service og om det tilbyr tjenester som bidrar til å blokkere uønskede samtaler. En rekke selskaper tilbyr samtaleblokkering. Du kan legge inn telefonnumrene du ikke ønsker samtaler fra og samtaler til disse tallene vil ikke passere.

 Fortell din telefon tjenesteleverandøren hvis du er plaget av farsen fortsetter, truende eller fornærmende samtaler. Selskapet kan varsle politi om disse hendelsene, og når kilden til disse samtalene er satt, kan den som ringer bli satt på vent - og selv stoppet, dersom advarselen blir ignorert. Sørg for at du logger dato, klokkeslett og beskrivelse av disse samtalene, slik at du kan riktig informere telefonselskapet.

 Husk å ta rettslige skritt mot telefonselgere som ringer selv etter at du bli bedt om å fjerne sine kall liste eller registrert med National Ikke Ring Registry. De er i strid med loven og kan bli politianmeldt.

 Hint

 Hold alltid en notatbok og blyant i nærheten hvis du fortsatt motta uønskede samtaler slik at du enkelt kan koble til klokkeslett og dato.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha