Hvordan Broil biff?

 Tilberede en biff under grillen er en flott måte for de som ikke har eller ønsker å bruke en grill til å nyte et godt stekt biff. Det første skrittet for å gjøre kjøttet hvile steking loin til romtemperatur, og deretter i pannen der det er kokt for oppvarming. Timing kokeprosessen vil hjelpe deg å lage biff til ønsket doneness, og la biffene sitte i noen minutter før du skjærer i den vil bidra til å sikre at kjøttet er saftig og smakfull.

 Det første skrittet til loin steke er kanskje en av de viktigste: kjøtt bør ha romtemperatur i ca 30 minutter å lage mat for. Plassere kaldt kjøtt på en varm panne eller i en varm ovn er en av de vanligste feilene folk gjør når du lager mat. Biff, når de utsettes for ekstreme temperatursvingninger, smalner, noe som gjør kjøttet tøff og ødelegger den naturlige tekstur av biff. Når det er kaldt å ta på, kan du da hevde mørbrad biff. Du kan sesongen kjøttet hvis du ønsker å hvile før eller etter at det er ved romtemperatur.

 Akkurat som du aldri vil lage en kald biff, trenger du ikke ønsker å sette den på en kald panne. Forskjellen i temperatur ikke bare endre strukturen av kjøtt, men det kan også være ikke-uniform matlaging. Når loins er ved romtemperatur, varme pannen hvor du skal koke. Hvis du bruker en stekepanne eller ildfast gryte, kan du forvarme den på ovnen eller under grillen på høy varme i 4-5 minutter. Hvis du bruker en grillpanne eller annen matlaging ark som ikke passer på komfyren, kan du plassere pannen under grillen i fire til fem minutter. Stativet ovnen bør være så nær grillen som mulig for dette trinnet, og også ta knekken på loin.

 Plasser indrefilet på forvarmet panne og plasser pannen under grillen. Koketiden for stek kam, vil avhenge av tykkelsen av biff og selve varmen fra grillen. For en gjennomsnittlig mørbrad biff, vil du biff stek i fem minutter på den ene siden og fire minutter på den andre siden for medium sjeldne. Generelt kan du oppnå de beste resultatene ved hjelp av et steketermometer: 145 ° C er middels sjeldne, er medium 160 ° C og 170 ° C er godt gjort.

 For den perfekte biff, fjern indrefilet fra ovnen når det er litt under den temperaturen du ønsker. La den hvile i fem til ti minutter før du skjærer i den, da dette vil gi biff til slutt matlaging forsiktig på egen hånd. Kutte i en biff rett etter matlaging samt sikrer at juice til å kjøre. Resten gir juice tid til å bosette seg.

  •  Det tar vanligvis mindre enn 15 minutter å steke en biff, avhengig av tykkelsen.
  •  Mange liker å lage mat biff på en stekepanne slik at den holder anbudet.
  •  En kjøtt termometer kan bekrefte at kjøttet har nådd en indre temperatur på minst 145 grader.
(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha