Hvordan bruke Bose Lifestyle-høyttalere med en mottaker

 Høyttalere Bose Lifestyle er mellomstore høyttalere designet for stereo og hjemmekinobruk. The Lifestyle-serien er utstyrt med forhåndsinstallerte høyttalerkabler som ender i en spesiell kontakt som kobles til Bose-mottakere. Disse huseiere er plug-tilkoblinger livsstil rask og enkel Bose system, men en utfordring hvis eieren ønsker å koble høyttalerne til et annet system og bruke dem med en annen mottaker merkevare. Bose høyttaleradapter kan konvertere Post standard høyttaler kabler så kan brukes med en annen mottaker.

 Ting du trenger

 Bose høyttaler adapterplugg

 Høyttalerkabel

 Avisoleringstenger

 Instruksjoner

 Sett pluggen på enden av en høyttaler Bose Lifestyle kabelen inn i kontakten på en høyttaler Bose adapter.

 Band 1/2 tommers isolasjon hver av de to tråder på den ene enden av en høyttalerledningen.

 Sett den røde ledningen inn i hullet under det røde terminalen på Bose høyttalere adapter. Løft hard rød fjærklemmen å avsløre hullet for å sette inn ledningen.

 Koble den andre ledningen til den svarte kontakten på adapteren på samme måte.

 Band 1/2 tommers isolasjon de to tråder på den motsatte ende av høyttalerledningen og koble til et sett av terminaler på baksiden av mottakeren. Gjenta tilkoblinger for andre Bose Lifestyle koble et par høyttalere til mottakeren.

 Slå på mottakeren og aktiver Bose par høyttalere koblet Lifestyle ved å trykke på tilsvarende knapp på høyttaleren høyttaleren kontrollpanelet. For eksempel, hvis Bose Lifestyle er koblet til terminalene 1 Speaker System, trykk på knappen for høyttalersystemet. Juster volumet på mottakeren til ønsket nivå.

 Hint

 Slå av mottakeren eller forsterkeren mens du kobler Bose-høyttalere i hele adapter og høyttaler.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha