Hvordan bruke en agent Bil kjøp for kjøp av en ny bil

 Mange bilkjøpere krype ved tanken på å forhandle med en selger. Altfor ofte, betyr dette timer frem og tilbake at selgeren sa: "La meg spørre sjefen min" igjen, returnerer da med: "Nei, vi kan ikke gjøre det" A innkjøp agent. automotive holder deg ut av potten ved å gjøre saken for deg. Du må betale et gebyr for tjenesten, er det viktig å jobbe med den effektive agent.

 Instruksjoner

  •  1

 Velg den bilen du ønsker å kjøpe, herunder merke, modell, farge og alternativer. Gjøre det ved å besøke forhandlere for prøvekjøring, hvis du kan motstå deres salgsarbeid. Ellers leie modeller som interesserer deg mest. En leiebil kan du prøve bilen i en rekke forhold uten press. Du vil da kunne fortelle en kjøper agent akkurat det du ønsker.

 2

 Finn flere potensielle kjøp agenter. Mange annonsere i Gule Sider, aviser og bil kjøpe publikasjoner, men en personlig anbefaling er den beste. Spør venner og kolleger, og sjekke nettfora på automotive nettsteder som Edmunds.

 3

 Forskning på bil innkjøpere på listen din. Sjekk deres posisjon med Better Business Bureau og sørge for at de har lisenser eller forretnings tillatelser som kreves i staten og lokale området, anbefaler Edmunds Mike Hudson ny redaktør. Lag en kort liste over kvalifisert personale med en god BBB rating.

 4

 Ring bildeler innkjøperne på listen din og spør hvor mye de tar betalt. Noen tar et fast beløp, mens andre forventer en prosentandel av beløpet lagret, basert på prislappen, i henhold til Better Business Bureau. Sørg for at de jobber med flere forhandlere og får ingen kompensasjon fra selger. En god agent arbeider utelukkende for din interesse.

 5

 Velg en kjøper agent av bilen og til å signere en kontrakt som spesifiserer alle de viktige punktene i kontrakten din, inkludert avgifter. Sørg for at formelen er tydelig frem om det er en prosentandel av prisen eller sparing i stedet for et fast beløp. En legitim agent vil ikke motsette seg en skriftlig kontrakt, fordi det beskytter dere begge.

 Hint

 Mange store klubber og AAA Motor Club tilbudet bil kjøper tjenester, sier Hudson. De vanligvis betalt mindre enn private anskaffelser agent. Han la til at du ofte kan få en god avtale på egen hånd ved å jobbe direkte med flåtesjefen eller internett leder av en bilforhandler i stedet for en leverandør.

 En innkjøper av bilen er ikke sannsynlig å være i stand til å få en god avtale på et populært eller sjeldne bilmodell. Forhandlere trenger ikke å forhandle aggressivt på biler selge raskt, slik at du ikke vil få en god avkastning på prisen på agenten.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha