Hvordan bruke en automatisk shifters

 Tradisjonelt biler leveres standard med to typer overføring: manuell og automatisk. De siste årene har enkelte bilprodusenter begynt å tilby en "halvautomatisk" alternativ for de som vil ha følelsen av en manuell girkasse, men også enkel å kjøre en automatisk. Få mest mulig ut av din automatisk shifter bruker dette alternativet til sitt fulle potensial.

 Ting du trenger

 Førerkort

 Semi-automatisk girkasse bil

 Instruksjoner

 Sitte i førersetet på bilen og satte nøkkelen i tenningen. Sørg for at bilen er i enten "park" eller "nøytral", og starter ved å vri tenningsnøkkelen.

 På de fleste semi-automatiske biler, trå inn bremsepedalen og skyve spaken til posisjon "D / M" rett under nøytral. Hvis bilen bare har en drivhjulet og manuell gear, bytte til manuell stilling.

 For å begynne å kjøre, bare ta foten av bremsepedalen og trykker på gasspedalen. Bilen vil automatisk begynne å bevege seg fremover i første gir.

 Når bilen nådde toppen av turtallsområdet, i nærheten av den røde streken på turtelleren, presse lett på girspaken. Bilen vil da bevege seg i andre gir. Det er ikke nødvendig å fjerne foten fra gasspedalen til å bevege seg, men dette kan føre til en mer rask overgang fra den første til den andre.

 Fortsett å flytte gjennom girene før bilen er på et behagelig hastighet.

 Når bremse ned, skyv bremsehendelen og vente på at motoren kjøres innenfor den lave turtall, rundt 1500-2000 rpm. Å nedgradere, lett trekke girspaken, og bilen vil bevege seg i det nest laveste ratio.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha