Hvordan bruke en rullende separator

 En peiling separator er veldig praktisk når du skal bytte servopumpe, gjenoppbygge dynamo eller utfører andre lignende reparasjon i bilen eller noen annen del av utstyret. En peiling separator er svært effektiv i å fjerne lagrene, trinser, tannhjul og busker montert for nær til bolig eller andre komponenter, slik at vanlige kjeve skyttere en sjanse til å gjøre arbeidet sitt. Spar på reparasjonskostnader og fullføre reparasjon jobb i garasjen ved hjelp av noen verktøy med arbeider separator.

 Ting du trenger

 Lager separator kit

 Nøkkel

 Tre-kjeve avtrekker, eventuelt

 Use Your Separator

 Skru de to store bolter på hver side av lageret splitter - delt i skilleplaten sammenstillingen - bare nok til delen du ønsker å fjerne en i midten av platen separasjon. Bruk en skiftenøkkel om nødvendig.

 Plasser valsen separator over og bak landingsunderstellet eller skivene som du vil slette, hver halvdel av skilleplaten på hver side. Hvis skilleplaten er ikke like bak den delen du ønsker å skyte fordi plassen er for stram, juster sentrum, skrå kant av slotted plate så nær bunnen av den delen som mulig.

 Stram de to boltene med en skiftenøkkel peiling separasjon, slik at den stramme passform separasjonsplater bak eller nær bunnen av den delen du ønsker å slette. Du vil platene er tilstrekkelig stram rundt partiet å få et godt grep, men ikke for stramt for å unngå å skade komponentene.

 Skru tvilling strålen, stål rullende separator ved hjelp av en nøkkel. Den doble bundle leveres med arbeids separator kit og to store bolter på hver side og en annen stor bolt på midten av bjelken. Du ønsker å skru de to sideboltene på bjelken med to gjengede hullene på skilleplaten.

 Begynn å skru den sentrale skruen av bjelken for hånd til løpet på tuppen av skruen hviler på treet der landingsunderstellet eller trinse du ønsker å slette er montert.

 Begynn å stramme bjelken senterskruen med en nøkkel, slik at støtten separasjonsplater holde fast på den delen du ønsker å slette. Som du stramme skruen midten av strålen, vil arbeids skillevegg plater begynner å skyte på den delen du ønsker å slette.

 Holde snu den sentrale bolt av strålen til du slipper landingshjulene eller trinse sentrum av monterings skaftet. Eller, hvis du foretrekker det, kan du fjerne lageret separator når det er nok plass bak den delen du ønsker å fjerne for å trekke beina av en avtrekker kjeven for å fullføre fjerningen av delen.

 Hint

 Du kan låne en ball separator og kjeve avtrekker ta en lokal auto deler for nesten alle reparasjoner prosjekt eller revisjon.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha