Hvordan bruke en uforsikret entreprenør

 Du fant en gründer, sett hans arbeid og hørt positive anmeldelser om ham og ønsker å leie for prosjektet. Men det betyr ikke bære generell ansvarsforsikring, og ønsker å beskytte din finansiell investering. Det er stater og samfunn som ikke krever en entreprenør til å tegne forsikring. Dersom entreprenøren du har valgt ikke gjør det, kan du fortsatt jobbe med ham. Men det er lurt å ta forholdsregler for å beskytte deg selv.

 Instruksjoner

  •  1

 Sjekk referanser fra entreprenør og spør tidligere klienter på entreprenørens sikkerhetspraksis. Hvis du bruker en uforsikret entreprenør, minimere risikoen ved å sikre at det er ansvarlig.

 2

 Kontakt en forsikringsagent fra utleier for å finne ut hvilken type skade som politikken dekker.

 3

 Be om å se forsikringsbevis fra underleverandører. Ofte vil entreprenøren leie på en del jobb spesialitet, for eksempel avløp, kabling og tak. Hvis disse underleverandører har forsikring, vil du bli bedre beskyttet.

 4

 Kjøpe risikopolicyen på en produsent hvis du bygger et nytt hjem eller til å foreta en omfattende renovering. Dette er en individuell kontrakt for en periode på ett år som dekker dine investeringer i utstyr og arbeidskraft for skade, hærverk eller tyveri oppstår.

 5

 Spør entreprenøren og arbeidstakere til å signere en fraskrivelse som frigjør deg fra ansvar for skader som oppstår under bygging. Bruk et eget skjema for hver arbeidstaker. En advokat må skrive fraskrivelse.

 Hint

 Selv de mest forsiktige gründere kan ha ulykker. Hvis det ikke er sikkert, sørg for at du er.

 Hvis staten krever at alle entreprenører bære forsikring, må du ikke bruke en uforsikret entreprenør.

 Be om bevis på arbeidstakere kompensasjon. I motsetning til generell ansvarsforsikring, må en entreprenør bære arbeidstakere kompensasjon på hans mannskap. Hvis det ikke er arbeidstaker komp dør, bruke en annen entreprenør.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha