Hvordan bruke et teleskop Zennox 700 X 76

 Det finnes to typer teleskoper, reflektoren og refraktor. Reflektoren bruker speil for å se planeter mens rammen bruker glass linser. Den Zennox 700 x 76 Telescope er et reflekterende teleskop. Denne lille modellen er ideell for nybegynnere å lære og forstå hvordan du bruker et teleskop. Med større modeller, vil du være i stand til å se flere detaljer i planetene, men 700 x 76 lar deg se nok detaljer til å gjøre lykkelig global buff.

 Instruksjoner

 Legg merke til at speilet på den nedre ende av teleskoprøret. Dette er den primære speil, og den kan justeres ved tre skruer som festes til det. Se gjennom okularet på toppen av rammen og rotere hver skrue som trengs for å gjøre speilet tråd med okularet og sekundærspeil. Målet er å vippe tilstrekkelig primære speilet for å reflektere lys til den sekundære speilet, som ligger nærmere toppen av rammen.

 Justere sekundærspeilet. Hvis du ser gjennom okularet og det er uklart og slå til den sekundære speilet og prøve å bli på linje med den primære speilet. Dette speilet er festet med fire blader forbindelser kalt edderkopp. De kan aktiveres fra en enkelt forbindelsesbolt som inneholder alle de fire blader. Slå bolten å justere speilet og justere med den primære speilet.

 Juster øyet. Kontroller at øyet er rettet mot sentrum av det primære speil. Dette vil fullføre line-up.

 Sjekk om lyset reflekteres korrekt. Dette vil bidra til å justere speilene. Sjekk om lyset reflekteres på den primære speilet av sekundær speil i en kjegleform. Hvis dette har skjedd, så speilene er riktig justert, og skjermen skal være klar.

 Omstille Zennox teleskop speil når man skal bruke det igjen. Hver gang du bruker teleskopet må du justere speil og okularet slik at du vil kunne se ordentlig. Endring av vær og slett ved å bevege teleskopet kan endre posisjonen for speilene.

 Hint

 Ikke bruk Zennox teleskop for å se solen. Dette kan skade synet ditt.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha