Hvordan bruke iPhone som en harddisk

 Denne artikkelen vil lære deg hvordan du bruker din iPhone som en bærbar harddisk. Dette er ikke en normal funksjon av iPhone, men med noen enkle modifikasjoner nedlastinger og kan brukes som en harddisk.

 Ting du trenger

 Jailbroken iPhone

 iPhone USB-kabel

 Tredje iPhone navigasjonsprogrammet

 Sett opp din iPhone, og nettleseren

 Bruke iPhone som en bærbar harddisk, må det være jailbroken. Når Apple selger en iPhone, den kommer med en programvare lås som hindrer tredjepartsprogrammer kjøres. Kun søknader som er godkjent av Apple kan brukes. "Jailbreak" er rett og slett en metode som brukes for å "låse opp" iPhone for å brukes med tredjeparts applikasjoner.

 Hvis iPhone er jailbroken allerede, hoppe over dette trinnet. Ellers laste ned en jailbreaking program som QuickPwn. Følg instruksjonene som følger med programvare for å jailbreak din iPhone riktig. Det tar bare noen få minutter.

 Last ned en nettleser. Tilgang til og endre katalogstrukturen på iPhone, trenger du en tredje navigasjonsprogrammet, slik som fri og populære iPhoneBrowser.

 Når den er lastet ned, starter installasjonsprogrammet iPhoneBrowser og klikk "Pakk" når du blir bedt. Velg en installasjonsmappen. Koble iPhone via USB-kabel og åpne iPhoneBrowser. IPhone katalogstrukturen skal vises.

 Kopier filer

 Når iPhoneBrowser er i gang, bør du se filene i iPhone. Ikke endre disse eksisterende filer. I stedet oppretter en ny mappe og gi den navnet som du vil. Høyreklikk på "Root" og klikk "Opprett mappe." Hvis du ikke ser problemet umiddelbart, trykker du på tasten "F5" for å oppdatere.

 Markere den nyopprettede mappen iPhone. Du bør se innholdet i det høyre vinduet. Det er her du dra filene du vil kopiere. Åpne mappen som inneholder disse filene og dra dem inn i det høyre vinduet til å kopiere.

 For å få tilgang til filene dine, høyreklikk på filene til din nye iPhone-katalogen og velg "Lagre som" for å velge målmappen.

 Hint

 Alle datamaskiner som du vil ha tilgang til din iPhone filer må lagres iPhoneBrowser eller lignende program installert.

 Prosentandelen av iPhone-brukere rapportere problemer med jailbreaking er ekstremt lav. Uansett, gjennomføre din egen forskning før du prøver å jailbreak. Apple vil ikke akseptere en jailbroken iPhone for service. Husk at en jailbroken iPhone kan gjenopprettes til sin opprinnelige tilstand "låst" når som helst via iTunes.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha