Hvordan bruker jeg Amortisering Kalkulator?

 En amortisering kalkulator hjelper bedrifter og enkeltpersoner i å bestemme nåverdien av de elementene de eier eller den hastigheten som disse elementene er tapt eller vil miste verdi. Så du kan finne ut hvor mye bilen er avskrevet, siden du kjøpte den. Du kan legge inn en amortisering kalkulator riktig informasjon om varen du et spørsmål om det, og returnere det enten den nåværende verdien av varen eller ved vurdering av verdifall. Du kan også bruke en amortisering kalkulator for å finne ut hva som kan være den fremtidige verdien av varen.

 De fleste elementene begynner å miste verdi når de forlater butikken. Hvordan skrive ut elementer raskt, avhenger av flere faktorer. I tilfelle av biler, den Avskrivningssatsen avhenger av merke og modell av kjøretøyet. Tilstanden av kjøretøyet spiller i ligningen.

 En typisk amortisering kalkulator spør du først til den opprinnelige utgiften å gå når den var ny, etterfulgt av en alder av varen i år da den ble kjøpt. Hvis det nye elementet er kjøpt, vil du skrive inn en null på dette feltet. For å etablere en fremtidig verdi, skriver det riktige tallet for det året. For eksempel, hvis du er nysgjerrig på hva verdien av elementet vil bli når det er fem år gammel, skriv tallet "5" i feltet for varen alder. Amortisering kalkulatoren er et estimat som vises basert på data lagt inn, verdien til på den tiden.

 Disse verktøyene er bare så nøyaktig som den informasjonen som gis, selvfølgelig. For eksempel vil en mer forenklede amortisering kalkulator være noen felt for kriterier som påvirker den fremtidige verdien av objektet. Dermed en aktiv uten skader som er godt vedlikeholdt svekke til en lavere rente enn de som ikke er ivaretatt så nøye.

 Noen amortisering kalkulatorer kan bidra til å redusere hastigheten verdiene for hvert år at produktet fortsatt nyttig å bestemme. For eksempel, noen mennesker anser livet til en ny datamaskin i fem år. Bare inn den forespurte grensesnittet på kalkulatoren er en tabell av den årlige avskrivninger på datamaskinen for de neste fem årene tallene.

 Amortisering kalkulatorer kan finnes gratis på mange nettsteder. Videre har de fleste av de store regneark programmer har funksjonen som en del av sine produkter. Selv amortisering kalkulatorer ikke kan hevde å være feilfri, de er nyttige verktøy for å bidra til å gi deg et ganske nøyaktig bilde av den nåværende eller fremtidige verdien av elementet i spørsmålet.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha