Hvordan bryte en rattstamme

 Breaking rattstammen er en nyttig løsning for noen som har mistet nøklene sine eller å ha hatt dem låse rattet. Denne prosessen vil tillate en person å starte bilen med en skrutrekker. Bryte en rattstamme bør bare gjøres når det ikke finnes andre alternativer for å starte en bil. Nye biler kan lide mer skade på kolonne eldre biler, men evnen til å starte motoren forblir i hovedsak de samme.

 Ting du trenger

 Skrutrekker

 Instruksjoner

 Presse en skrutrekker mellom plastdekselet på rattstammen og rattet. Bruk styrken i hånden eller en knivbjelke for å løfte lokket av kolonnen. Plastdekselet kan bryte, så husk at erstatning kan bli nødvendig.

 Fjern skruen som holder en runde stykke plast like bak rattet med en skrutrekker. Det ligger til venstre for rattstammen. Hold lite stykke plast som dette vil bidra til å starte bilen.

 Løft metallplaten fra tenningen. Denne plate er plassert ved bunnen av tenningen. Når fjernet fra sin, vil våren komme ut. Denne våren er det sentrale punktet for tenningslåsen.

 Test hjulet for å sikre at den ikke lenger er låst. Hjulet må flyttes fra venstre mot høyre uten å bli stoppet av låsemekanismen.

 Firkantet plastdelen i åpningen i kontakt. Det er en åpning på innsiden av plastbiten som vil tillate deg å tvinge skrutrekker inni tenningsboksen. Drei skrutrekkeren og bilen skal starte.

 Hint

 Gjør dette som en siste utvei. Forsøk å kontakte forhandleren og få en kopi av den første nøkkelen. Denne løsningen fungerer bare på biler med tenningen på rattstammen.

 Dette vil føre til betydelig skade på rattstammen. Enhver løsning vil ta minst et par timer mens de eliminerer den vil bare ta ca tjue minutter.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha