Hvordan bygge det skjeve tårn i Pisa med popsicle kjepper

 Lag en modell av det skjeve tårn i Pisa er en morsom og kreativ utforme prosjektet. Bygging av modellen vil hjelpe deg og dine barn lære om tårnet, og vil være en måte å tilbringe tid sammen. Ved hjelp av Popsicle kjepper du samlet inn, kan du bygge en stor kopi av det skjeve tårnet som vil se imponerende. Ved å kutte basen, vil du være i stand til å helle uten å falle over, akkurat som den virkelige skjeve tårnet.

 Ting du trenger

 2 syltetøyglass, halvparten så stor som den første

 Paper

 Strip

 Popsicle kjepper

 Cutter

 Trelim

 gummistrikk

 Hvit maling

 Tynn svart penn

 Instruksjoner

  •  1

 Pakk papiret rundt en jam jar og tape på plass. Dette vil danne "form" for å bygge modellen.

 2

 Trim kantene avrundet toppen av Popsicle pinner med kutteren. Sett trelim på høyre side av en Popsicle pinne. Fest denne til en annen Popsicle pinne. Hold papiret mot jam jar å gi form. Lim en sirkel av Popsicle kjepper rundt jam jar. Når du har passert alle rundt, plasserer gummistrikk rundt Popsicle pinner for å holde dem på plass. La dem tørke i 3-4 timer.

 3

 Fjern gummi band fra Popsicle pinner, og drar tre sirkelen av jam jar. Hvis papiret holder seg til Popsicle pinner, rive og sette et nytt lag av papir på syltetøyglass.

 4

 Gjenta prosessen med beslutnings sirkel ved hjelp av Popsicle kjepper på jam jar. Mens den andre sirkelen er tørkingen, til et tak for den første sirkel. Plasser Popsicle kjepper i toppen av sirkelen og lim popsicle kjepper vertikale. Du må kutte hver Popsicle pinne til størrelse og lim den på plass. Når du er ferdig med taket, plasserer en liten bok på taket for å holde den på plass mens det tørker.

 5

 Gjenta disse trinnene, gjør sirkler og lokk, til du har seks identiske sirkler med lokk. Gjør syvende sirkel på jam jar, men gjøre flere Popsicle kjepper ved å kutte mindre avrundet kant. Bind pinner til hverandre om jam jar og hold på plass med en gummistrikk. Mens man holdt på plass, skjæres forsiktig en linje over bunnen av sirkelen, slik at en side er kortere enn den andre. Dette vil gi grunnlag for mager. Hvis Popsicle pinne sirkelen er 4 inches høy, klippe den ene siden kortere halv tomme for å gi en mager realistisk. Er du i tvil, kutte mer lean, som du alltid kan legge til.

 6

 Gjør et tak for den skjeve delen. Når dette har tørket, lim bunnen av en av sirklene på toppen av det skjeve delen. Vent til det tørke, så lim annen sirkel på taket. Gjenta til du har festet alle seks delene av det skjeve basen. Etter å feste hver del, plasserer tårnet på en flat overflate for å se om lean er for stor. Skjær den lange siden hvis det er.

 7

 Ta en endelig, liten sirkel når du er ferdig. Dette bør være i samme høyde som de seks identiske segmenter, men halvparten av diameteren. Bruk en liten krukke med syltetøy eller annet sylinderformet gjenstand for det. Når det har tørket, gjøre taket som før, og feste til toppen av tårnet i midten av forrige avsnitt. Når dette har tørket, er din tur over.

 8

 Male tårnet for å matche den virkelige skjeve tårnet. Male hele strukturen med hvit maling, så vent til den tørke. Tegn på detaljene ved hjelp av en tynn svart penn. Nå kan du vise din struktur.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha