Hvordan bygge din egen metall shrinker

 "Shrinkage" ark refererer å forkorte en kant av platen og kraft i eller kurve. Kommersielle shrinker / bårer klemme kanten mellom par av kjever som deretter trekkes sammen for å zoome ut eller trekkes fra hverandre for å strekke. Den krympende handling skaper liten "bretter" i styret, og denne prosessen med syltetøy kan også utføres manuelt med kanten mellom de parallelle metall fingrene og så bare rotere. De fleste tucks du gjør, jo større krymping effekt. Avsluttes runden, koniske stålbolter er ideelle kilder for disse stive fingre.

 Ting du trenger

 2 runde, koniske 1/2 inches stål "pins Adrift"

 2 stk måling av flat stål bar 1/2 tommers tykke med 2 inches bred med 4 inches lang

 Benk montert metall skrustikke med ambolt

 Arc sveiser eller MIG

 Mill fil

 sakser

 Auto Body Hammer

 Bygg Manuell Tuck Shrinker

 Lodde slutten av en drift pin til sentrum av en halv-tommers med 2-tommers kant av en av bitene av flat bar lager med bue eller MIG, posisjonering spindelen i drift slik at en av dens kanter er parallelle med konisk, og selv med en flat kant av to inches fra flat bar. Sveise den andre aksen til den andre bar ved drift plate på en lignende måte.

 Fjern de sveiser bruker Factory filen til sveisene er enda leiligheter med 2 inches av stokkstang.

 Skjær et stykke av to-by-4-tommers plate med saks. Dette arket skal være den samme tykkelse som metall som du vil være avtagende.

 Sandwich stykke av metall mellom to stykker av stenger med pinnene skråstilt mot det andre 2-av-fire-tommers. Mellomrommet mellom de parallelle kanter av de to pinner drift er den samme som tykkelsen av metallplater mellom de to deler av flattstål.

 Fest alle klemt i kjevene til skruestikke montasje benken.

 Bruke den manuelle Tuck Shrinker

 Plasser kanten av arket smalere mellom de to pinnene avdrift og vri det til en liten tuck er dannet.

 Flat ut tuck hjelp av auto-body hammer mot ambolt delen av skrustikke.

 Gjenta jam utflating prosessen til du har nådd ønsket kanten radius eller kurve.

 Hint

 Mestre denne teknikken til tradisjonelle metallisk tuck krympe film er et klassisk tilfelle av "øvelse gjør mester", men når du har fått erfaring med denne enkle verktøy, du finner den til en uunnværlig tillegg til metall butikk.

 Rå kanter av metallplater skåret kan være veldig sterk. Beskytt alltid hendene og håndleddene med hansker laget spesielt for metallbearbeiding. Beskytt øynene med vernebriller og hørsels med RNR-ranking øreklokker når forme, sliping, skjæring eller hamring metall. Følg alle standard sikkerhetsregler ved bruk av sveiseutstyr, herunder bruk av en sveise hjelm og sveisehansker.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha