Hvordan bygge en HDTV-antenne

 Med veksten av lokale TV-stasjoner som gir over-the-air høydefinisjons-TV, mange seere nå nyte å se HDTV-sendinger uten å betale en kabel eller satellitt-leverandør for HD programmering pakken. Ytelsen til noen kommersielt tilgjengelige antenner viste skuffende, spesielt antenner ble utformet med analoge signaler mer tilgivende i tankene. Og med overgangen til digital kringkasting, de som støttet seg på over-the-air sendinger mange har funnet sin kvittering kompromittert av deres antenne. Dette billig og enkel retnings rekke antenne er en "bow tie", som har vist seg effektiv ved mottak av HDTV-sendinger.

 Ting du trenger

 Fire metallkleshengere

 Skjærende tenger

 Sandpapir

 Målebånd

 2 av 4 tommers stykke tre

 Vist

 Treskruer

 Skiver

 Over 12 eller 14 gauge

 300-75 ohm transformator

 Papp

 Folie

 Strip

 Instruksjoner

 Ta kleshengere, klippe "hodet" av hver, og skjær den i to slik at du har åtte stykker V-formet Sand hvert stykke med sandpapir til det punktet av V for å fjerne maling eller andre belegg metall.

 Skjær et langt stykke av 48 inches av 2- med 4-tommers bord med en sag. Begynn 6 inches fra den ene enden, på den smale siden av brettet, og stram to skruer og skiver skogen ved siden av de andre hver 6 inches, før du setter skrudd inn fire par. Legg ett par av skiver og skruer halvveis mellom de andre og tredje par, totalt fem par skiver og skruer.

 Dra tråd elementene V-formet under skivene og skru til skruene for å holde dem på plass. Den åpne ende av den V vil være vendt bort fra brettet. La hele mellom skruer og skiver åpen. Når du er ferdig, vil du ha fire par av wire i V-formede elementer montert på styret.

 Skjær fire 9-tommers lange stykker av tung wire, er 12 ELLER 14 gauge hensiktsmessig. Skrap ledningen fungerer godt for dette. Koble to stykker til hver av skiver og skruer i sentrum - de du har ennå ikke brukt. Deretter kjører hver ledning langs lengden av styret, feste den til skruene som holder lednings V-formede elementer som du allerede har installert. Krysset sønn før du setter det siste elementet av antennen, og sørg for at sønnen er isolert - Et stykke tape fungerer bra for dette - hvor de krysser. Se diagrammet for kabling.

 Fest terminalene på en transformator 300 ohm ved sett med skruer og skiver sentrum. Løsne skruene og skyv under terminalene og skru til skruene.

 Klipp et stykke 30 av 24 inches tykk papp med saks. Dekke en side av en aluminiumfolie holdt med tape.

 Ta en stiftemaskin og sikre aluminiumbelagt papplate på siden av de to av fire, mot de V-formede elementer, med siden av papplaten av elementene. Dette stykke papp fungerer som en reflektor for antennen.

 For å bruke antennen, koble antennekabelen i transformatoren, sette antennen opp slik at ledningen elementene er over hverandre og peker i retning av utsteder av TV-stasjonen du ønsker å motta.

 Hint

 For en mer holdbar antenne til reflektoren lys tre, dekket med metallbånd.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha