Hvordan bygge en høy effektforsterker FM

 Frekvensmodulasjon er et middel som informasjonen overføres på en bærebølge. Denne informasjonen kan være digital eller analog. Radiokringkasting er en vanlig anvendelse av frekvensmodulasjon, selv om signalet er noen ganger svakt. Det er tre vanlige årsaker til at FM-signalet er svakt: for mye avstand fra kringkasting antenne, andre frekvenser forstyrre mottaket eller mottaker er lav. FM forsterkere fungere som en signalforsterker, de forsterker FM-signalet før du sender den til mottakeren. Du kan bygge din egen høy drevet FM forsterker til å styrke et svakt signal.

 Ting du trenger

 Krets koblingsskjema

 9 volts batteri press

 9 volts batteri

 30 mm med 35 kretskort

 Sveising

 Loddebolt

 Circuit gravid

 Standard Drill

 3/4 tommers standard drill

 Instruksjoner

 Kilden til dine deler. Du kan kjøpe alle krets deler audio spesialist forhandlere av prosjektet. For eksempel viser Quasar Electronics området en høy gain forsterker 12 volt krets. Boliger kretsen i et beskyttende hus, selv om de er vanligvis ikke inkludert i kretsen.

 Studer skjema som illustrerer kretsen layout og hvordan den er koblet til eksterne enheter.

 Snu loddebolt, slik at den oppvarmes om nødvendig.

 Koble antenne for radioen og berøre spissen av loddebolten mot lodding. Lodde tuppen av antennepunktet # 4 av kretskortet. Lodde antennekontakten til punkt 3 på kretskortet. Under dannelsen av en loddeskjøt, trykk forsiktig sveising på de delene du ønsker å koble til. For eksempel koble en ledning til et styre krever at du holder strykejernet på ledningen og styret. Loddetinn smelter og danner en forsegling som sikringer kartet wire. Vær forsiktig med å dryppe loddejern når du flytter bort fra felles. lodde klumper kan forstyrre funksjonen av en krets.

 Lodde utgangen fra radiokretskortet. Festing av koblings som på forhånd er festet til antennen og forsterkerkretsen. Lodde kontakten slutten av punkt 5 på kretskortet og gjør kretskortet i punkt 6.

 Mate kretskortet. Lodde batteriet koble røde ledningen til den positive knapp på kretskortet og den svarte ledningen til den negative eyelet. Koble den ene 9-volts batteri for å knipse batteriet.

 Montere forsterkerkrets innenfor et chassis. Om nødvendig, bruk en standard 3/4 tommers standard drill og bore å lage et hull i siden av kabinettet for å imøtekomme de radioantenner og kontakter.

 Slå på antenne for radioen og tune til ønsket frekvens. Forsterkeren kretsen vil forsterke signalet mottas fra antennen før du slår på radioen for kringkasting.

 Hint

 Alltid sveise i et godt ventilert miljø.

 Skru ned radio volumet før du slår den på med den nye forsterkeren. Signalet kan være betydelig høyere og sterkere enn det var før.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha