Hvordan bygge en subwoofer boks for en Ford F150 Supercrew

 Legge til en subwoofer boks til lastebilen er en fin måte å forbedre bassresponsen av bilens lydanlegg. Ford F150 Supercrew lastebil har en begrenset plass til en subwoofer boks, men selv en liten boks som inneholder en 8-tommers basselement vil gjøre underverker for bass. Du kan bygge en subwoofer boks for din Supercrew lastebil ved hjelp av lett oppnåelig og materialer ved hjelp av elektroverktøy og grunnleggende snekker ferdigheter.

 Ting du trenger

 4 av 8 fot ark av 1/2 tommers MDF

 Målebånd

 Sirkelsag

 Treskruer

 Skrutrekker

 8-tommers subwoofer

 Jigsaw

 Bor med 3/8 tommers bit

 Høyttalerkabel

 Instruksjoner

  •  1

 Skjær to rektangulære paneler for forsiden og baksiden av boksen, måler hvert panel 10 x 10 inches. Bruk sirkelsag å kutte paneler av MDF ark.

 2

 Skjær to rektangulære paneler til sidene av esken, måler hver plate 10 med 6 inches. Bruk sirkelsag å kutte paneler av MDF ark.

 3

 Skjær to rektangulære paneler til toppen og bunnen av boksen, måler hvert panel 10 x 5 inches. Bruk sirkelsag å kutte paneler av MDF ark.

 4

 Sett de beste, bunn- og sidepaneler for å danne en hul firkant med ytre mål på 10 med 10 inches. Sidefeltene overlapper de øvre og nedre paneler. Skru platene med tre skruer og en stjerneskrutrekker.

 5

 Plasser foran og bak paneler på boksen og skru på plass med tre skruer og en stjerneskrutrekker.

 6

 Skjær en åpning for 8-tommers basselement med en stikksag, på frontpanelet av boksen. Bor et hull i baksiden av boksen med en drill, rett overfor foran åpningen av boksen.

 7

 Push høyttalerkabelen til hullet i bakpanelet fra utsiden. Skriv inn trådenden og trekk foran åpningen av boksen. Koble høyttalerkabelen til subwooferen.

 8

 Plasser subwooferen foran åpningen av boksen og skru fast med treskruer ved hjelp av Phillips skrutrekker.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha