Hvordan bygge Engasjerende Tweets via Twitter Følger

 Ønsker din Twitter follower tall vokse? På mindre enn 140 tegn, noen råd: Hold Tweets samtale, bra tempo, og er koblet til noe andre er sannsynlig å bry seg om.

 Twitters grense streng karakter gir liten eiendomsmegler til å få poenget. Det er skjønnheten - og forbannelse - for tweeting.

 Husk mine tweets som samtaler

 Når du kommuniserer med folk ansikt til ansikt, er du dele informasjon gjennom spørsmål, svar, forklaringer, utrop, og andre former for kommunikasjon. Sosiale medier inviterer en haiku versjon av melding levering. I noen få ord, samhandler du med et ubegrenset antall potensielle Twitter "samtalepartnere."

 Hva gjør for en god samtale? For det første, snakke om noe annet enn deg selv. Du kan dine reiser, opplevelser, og de hverdagslige opplevelsene tenke uendelige interessant, men fristelsen av livet ditt kan ikke inspirere andre på ubestemt tid.

 Å stille spørsmål er en god måte å få en Twitter samtalen gående. Si et dusin folk svarer på spørsmålet ditt. Hvis noen mennesker å kontrollere hver av de svarene som 12 diskanthøyttalere 'beslutning om å melde seg som etterfølgere, har du en ny ladning med 24 nye følgere!

 Hver gang du deltar i en Twitter bytte - stille spørsmål, svare på meldinger, samtaler - din Twitter ID vil vises i strømmer av en bred befolkning på diskanthøyttalere. Hvis microblogs nok til å fange oppmerksomheten til andre brukere, vil være din følger basen bundet til å vokse!

 Tempoet selv som du snakker på Twitter

 Prøvd å ha en samtale med noen så raskt at du føler at du ville bli skutt ned snakke gjennom sine farts tanker?

 Ta en pause. Selv blah blah blah kommer over bedre hvis blah blah blah.

 Jo mer du tweeter, jo mer du stå ved siden av å vinne gjennom ren eksponering. For mye av enda en god ting, men er likevel et uttrykk for overskudd.

 Når du føler deg pratsom, gi etterfølgere en sjanse til å si sitt før du legger ut på en rekke andre emner. Et intervju er ikke en sosial utveksling ikke mer enn en deltaker.

 Koble til med hva du bryr følgere

 Din Twitter følgende multipliserer når du legger til meldinger som informerer, oppdatere, underholde, eller utdanne en ventende publikum.

 Tweets er miniatyr - eller mikro - blogger. Opprettelsen av en blogg tilstedeværelse krever folk noe å tenke og snakke om. Du gjør en forbindelse med hvem de er og hva de ønsker å vite. Det samme prinsippet gjelder for kortformen av blogger.

 Elektronisk kommunikasjon i bare en setning eller to gifter seg teknologisk vitenskap med kunst av kortfattethet med verdi. Når folk blir glade fordi du meldingene betyr noe for dem, er de sannsynligvis til å følge deg å finne ut hva du har å si neste.

 Holde en klokke på dine Tweet reaksjoner. Du kan forvente å distribuere din Twitter innflytelse hvis du blander det inn praktisk informasjon mellom din personlige meldinger. Hvis du får en pålitelig kilde til god informasjon, ordet rundt. Hvis du er underholdende, vil den voksende følgende merke til!

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha